Kot da to ni dovolj, je naša koža izpostavljena še zunanjim agresorjem, ki pospešujejo njeno staranje – to so onesnaženost, UV sevanje in pogosto tudi napačna nega. In potem je tu še pomanjkanje gibanja, nezdrava prehrana, pomanjkanje spanja … in vse to pušča posledice.

Zatorej ni nič čudnega, da se nekje pri 30-ih začnejo kazati posledice. Te so pusta, utrujena polt brez sijaja; prve gubice; pigmentni madeži … in tako je videz kože postaran in videti smo starejše, kot smo v resnici. Tega pa si ne želi nobena ženska – želimo izgledati kvečjemu mlajše, spočite in sijoče!

Pravočasna preventiva je izjemnega pomena

Zato je ključnega pomena, da poskrbimo za zdrav način življenja in dovolj zgodaj začnemo z ustrezno nego in tako poskrbimo za preventivo. In idealno nego za podaljševanje mladostnega videza kože predstavlja kolekcija Vichy Slow Âge.

Ko se bližamo 30-im, osnovno vlaženje kože ne zadostuje več, temveč moramo poskrbeti za ustreznejšo nego, ki podaljšuje mladosten videz naše kože. To ne pomeni nujno, da za to potrebujemo več časa v že tako prenatrpanih urnikih, temveč le da izberemo kakovostne negovalne izdelke, ki s sovjimi sestavinami zavirajo prezgodnje staranje. Tako bomo videti sveže, mladostne in spočite tudi v 30-ih!

Vichy Slow Age linija izdelkov za podaljševanje mladostnega izgleda je torej investicija za lep(š)o kožo danes, jutri in čez nekaj let. Staranja namreč ne moremo zaustaviti, lahko pa ga z ustrezno nego in življenjskim slogom zaviramo. Le zakaj bi bile videti utrujene in starejše kot smo, če smo lahko videti mlajše in spočite?

Linija Slow Âge vključuje vse izdelke, ki jih mlada koža, ki hoče taka tudi ostati, potrebuje:

Slow Âge dnevna nega – korekcija + zaščita

Na voljo v dveh teksturah – za normalno in mešano, ki nudi tudi zaščitni faktor 25 in kožo intenzivno vlaži; ter za suho kožo, ki ima faktor 30 in kožo nežno nahrani. Kožo krepita in vlažita in tako skrbita za mladostnejši izgled. Obe sta čudovito mazljivi in hitro vpojne teksture in prijetnega, nevsiljivega cvetličnega vonja. Sta tudi idealna podlaga za ličenje.
Uporaba: vsako jutro nanesite kot dnevno kremo, samostojno ali po uporabi seruma. Izogibajte se področju okoli oči.

Slow Âge nega za področje okoli oči – za korekcijo podočnjakov in zabuhlosti

Področje okoli oči je v trenutku navlaženo in osveženo. Področje okoli oči je dan za dnem bolj poenoteno, zglajeno in osvetljeno, drobne gubice ter temni kolobarji pa manj opazni.

Slow Âge nočna krema in maska – za intenzivno obnavljanje kože preko noči

Prva Vichyjeva nočna krema in maska za obogatitev kože s kisikom ter njeno obnovitev po negativnih vplivih iz okolja. Izboljša celično dihanje in obnavljanje kože, noč za nočjo. Po prebujanju: koža je popolnoma navlažena in sijoča. Noč za nočjo se koža bolje obnavlja, gube pa so zglajene. Edinstvena tekstura maske, ki ima kar dvojno delovanje:

  • kot nočna krema, ki jo nanesete vsak večer, osvežuje in obnavlja polt;
  • kot maska kožo oskrbuje s kisikom in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem – v tem primeru jo v debelejšem sloju nanesete enkrat do dvakrat na teden.

Čudovita gelno-kremna tekstura maske je naravno obarvana in kožo ob vsaki uporabi tekom cele noči vlaži in osvežuje, da se tudi po prekratki ali celo prežurirani noči zbudimo svežega in spočitega videza.

Življenjski slog igra ključno vlogo

Mnogi se ne zavedajo pomena zdravega načina življenja dokler jih v tridesetih ne začnejo pestiti takšne ali drugačne zdravstvene težave in postaran videz. Ukrepajmo pravočasno in poskrbimo za zdravo prehrano, ki temelji na zelenjavi in zdravih maščobah ter redno gibanje.

Skupaj z ustrezno nego bomo tako dosegle maksimalni učinek, ki se bo kazal tako v našem zdravstvenem stanju kot tudi počutju in videzu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj