Prava rešitev za čiščenje občutljive kože so izdelki Vichy Purete Thermale.

­Vichy Purete Thermale 3 v 1 Cleansing Micellar Solution / Solution Micellaire Demaquillante je pomirjevalna raztopina na popolnoma vodni osnovi, formulirana posebej za občutljivo kožo obraza in območje okoli oči. Odstranjuje vse nečistoče in ličila in je ni treba izpirati. Zaradi izjemno visoke koncentracije termalne vode Vichy pomirja nadraženo kožo in preprečuje ponovno draženje – uporabnice jo preprosto obožujejo.

Vichy Purete Thermale 3 v 1 Cleansing Micellar Solution

Vichy Purete Thermale 3 v 1 One Step Cleanser / Demaquillant Integral je namenjen vsem, ki nenehno hitijo, a čiščenju kože kljub temu posvečajo veliko pozornosti. Mleko za odstranjevanje ličil 3 v 1, ki združuje čistilno mleko, tonik in sredstvo za odstranjevanje ličil okoli oči v enem izdelku, bo poskrbelo za nežno, a hitro in učinkovito čiščenje.

Vichy Purete Thermale 3 v 1 One Step Cleanser­
Nagradno vprašanje za članice portala Planet Lepote!


Naštej tri linije izdelkov Vichy za nego obraza ali telesa.Odgovore napišite v okence za komentiranje novice. Upoštevali bomo
odgovore, podane do torka, 14. 6. 2011 do 12. ure, nato izžrebali
tri nagrajenke, ki bodo po pošti prejele paket obeh izdelkov Vichy Purete Thermale: micelarne raztopine in čistilca 3 v 1!

Vaš Planet Lepote 🙂

13 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj