… mehkobo. Pri Vichyju so ustvarili prvo micelno raztopino. Odstranjevalec ličil Vichy Normaderm Micellar Solution / Solution Micellaire je spoštljiv do občutljive in problematične kože, s svojo posebno formulo pa učinkovito čisti njeno povrhnjico ter uravnava nastajanje sebuma. Koža je po uporabi popolnoma očiščena, sveža, mehka in pomirjena.

­Vichy Normaderm Micellar Solution­

Vichy Normaderm Micellar Solution je bil oblikovan posebej za občutljivo kožo, nagnjeno k nepravilnostim. Micelna raztopina je obogatena s pravo količino cinkovega pidolata in zagotavlja dvojno delovanje:

  • očisti kožo brez izpiranja (loj, nečistoče in ličila na obrazu in okoli oči);
  • kožo pomirja.


Kako deluje micelarna raztopina?

Ta deluje tako, da ‘miceliji’, ki jih raztopina vsebuje, ‘polovijo’ umazane delce na koži. Miceliji so sestavljeni iz hidrofilnega in lipofilnega dela. Lipofilni del se prime na umazan delec, medtem ko hidrofilni del veže nase vodo. Zahvaljujoč vodnati strukturi in micelijem, ki se nahajajo v njej, raztopina privlači umazane delce kot magnet, zaradi česar drgnjenje in izpiranje nista potrebna.

Za razliko od nekaterih drugih očiščevalnih micelnih raztopin, ki lahko
razdražijo oči zaradi visoke vsebnosti učinkovin, je ravnotežje med
čistilnimi in pomirjevalnimi sestavinami v micelni raztopini Normaderm
tako idealno, da omogoča brezskrbno uporabo tudi v predelu okoli oči. 

Raztopina ne vsebuje alkohola, parabena, fenoksietanola, barvil, mila in dišav. Je hipoalergena, nekomedogena, s pH 5,5. Preizkušena je na občutljivi koži in očeh in sicer pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom.

Vichy Normaderm Micellar Solution je na voljo v lekarnah v pakiranju 200 ml po priporočeni ceni 10 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj