Linija izdelkov Liftactiv Derm Source s tehnologijo liftinga je z novim letom bogatejša za nov izdelek – nego okoli oči Liftactiv Yeux. Novi Vichy Liftactiv Yeux zagotavlja lifting 360º na katerega so čakale prav vse oči, tudi občutljive.

vichy_liftactiv_yeux

Koža okrog oči je posebna: izjemno tanka (od 0,3 mm do 0,5 mm, v primerjavi s kožo na  obrazu od 1 do 1,6 mm) in slabo zaščitena, saj hidrolipidnega sloja skorajda ni. Zato je koža okoli oči podvržena kar štirim znakom staranja: gube, manjša čvrstost vek, kolobarji in mešički okrog oči. Obenem pa je koža na vekah prepustnejša, prepleta jo kar dvakrat več živčnih vlaken kot na preostalih delih obraza, ter izjemno občutljiva za vse zunanje negativne vplive. Da bi ohranil sijoč mladosten pogled, je pomembno, da izdelek za nego okoli oči združuje aktivne učinkovine z visoko toleranco.

Osnovna sestavina izdelka Vichy Liftactiv Yeux je ramnoza, naraven rastlinski sladkor, ki ciljano deluje na plast Derm Source in jo ponovno aktivira. Spojina je sposobna ponovno aktivirati celice v usnjici tako, da le-te proizvajajo kolagen in s tem obnavljajo kožo.

1 komentar

  1. Olala, temu se bom pa težko uprla. Moja koža okoli oči je verjetno najtanjša na svetu, tako da še kar iščem izdelek, ki bi ji malce pomagal biti bolj spočita.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj