Vichy predstavlja več kot zgolj običajno nego proti celulitu – letošnja novost je intenzivna dieta v obliki novega izdelka Cellu.Destock, ki v 28 dneh deluje na zmanjšanje obsega in samo v sedmih dneh zmanjša videz pomarančne kože.­

Skrivnost vitkosti je v uravnoteženi prehrani v povezavi z zdravim življenjskim slogom. Seveda pa diete niso vsemogočne, za lepšo postavo ni dovolj zgolj paziti na svojo prehrano. Nekateri deli telesa so namreč genetsko programirani za skladiščenje maščob (boki, zadnjica, stegna) in se zato slabše odzivajo na diete. Tam, kjer se konča delovanje in učinkovitost diet, nastopi Vichy z novo ekspertizo in novim izdelkom Cellu.Destock, ki zagotavlja intenzivno shujševalno nego na predelih, ki se običajno ne odzivajo na diete.

Vichy Cellu.Destock­


Inovacija, ki zagotavlja napredek na področju hujšanja, je vsebnost sestavin:

  • Lipocidine: deluje kot pospeševalec izločanja maščob, saj spodbuja sintezo SIRT-1, proteina, ki sproža izločanje lipidov med dieto. Ko telo prejema premalo kalorij, pride do izraza poseben gen, ki skrbi za izločanje maščob. Spodbuja sintezo SIRT-1, proteina, ki adipocitom naloži izločanje maščob – in telo hujša.
  • kofein (5 %): okrepi izločanje maščob z delovanjem na encim Fosfodiestraza, ki v organizmu zavira lipolizo (topljenje maščob). Kofein pa ovira delovanje tega encima in tako okrepi izločanje maščob.

Medsebojno delovanje Lipocidine in Kofeina zagotavlja pospešeno izločanje maščob in zgladitev pomarančne kože celo na predelih, ki so odporni na diete.

Na voljo v pooblaščenih Vichy lekarnah v aprilu po priporočeni maloprodajni ceni 24 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj