Izsušenost ogroža vse tipe kože

Koža vsebuje kar 70 % vode, vendar jo vsakodnevno izgublja, zato se z leti delež vode v koži drastično zmanjša. Nekateri predeli kože na obrazu se izsušijo hitreje in bolj od drugih, vendar pa izsušenost ogroža vse tipe kože, še posebej, če je izpostavljena stresu in škodljivim učinkom. Vlaženje je zato najpomembnejši korak na poti k zdravi in lepi koži svežega videza!

Nege, ki jih pogosto uporabljamo, ne zagotavljajo dolgotrajnega in optimalnega vlaženja. Koža postane izsušena na različnih predelih. Nekateri predeli kože na obrazu čez dan izgubijo več vode kot drugi. To neravnovesje povzroča nastanek linij izsušenosti, videz utrujene polti in »izčrpan« videz obraza. Zato je zelo pomembno uporabljati nego, ki stimulira porazdelitev vode po koži obraza – t.i. dinamično vlaženje.

Nova linija dinamičnega vlaženja

Vichy predstavlja Aqualio Thermal izdelke za dinamično vlaženje, ki vsebujejo izjemno čutne teksture za optimalno toleranco in zagotavljajo učinkovito preoblikovanje za svežo lepoto kože. Linijo sestavljajo nova Aqalia Thermal za dinamično vlaženje za normalno do mešano in suho izsušeno kožo, nov močan serum za vse tipe kože, roll-on nega za področje okoli oči in obnovitveni balzam za ustnice. Linija vključuje tudi Aqualia SPA dnevno in nočno nego proti znakom utrujenosti, ki delujeta že od prvega jutra.

Nove Vichyjeve nege Aqualia Thermal so na voljo v lahki teksturi za normalno in mešano izsušeno kožo ter v bogati teksturi za suho in izjemno suho izsušeno kožo. Ta inovacija učinkovito vlaži izsušene predele obraza zahvaljujoč enakomerni porazdelitvi vode po koži obraza, ki zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Linije izsušitve so videti bolj gladke, polt je sveža in koža je dolgotrajno navlažena.

Prvič doslej je termalna voda Vichy združena s sestavinami, ki omogočajo enakomerno vlaženje vseh predelov obraza za bolj svež in sijoč videz polti. Hialuronska kislina, Aquabioryl in Λ-karagenan so trije hidratantni sladkorji nove generacije, ki zadržujejo vodo v koži in omogočajo širše področje vlaženja. Aqualia Thermal za dinamično vlaženje je primerna za občutljivo kožo in je preizkušena pod dermatološkim nadzorom.

Novi Aqualia Thermal močan serum za vse tipe kože dinamično vlaži izsušene predele zahvaljujoč enakomerni porazdelitvi vode po vseh predelih obraza, s čimer zagotavlja dolgotrajno vlaženje do 24 ur. Sveža in tekoča tekstura seruma, ki se hitro vpije v kožo, je nemastna, nelepljiva in primerna za občutljivo kožo.

Sveža lepota idealne kože

Linija Aqualia Thermal predstavlja idealno kombinacijo izdelkov za dinamično vlaženje in ponovno definira svežo lepoto idealne kože – sijočo polt, zglajene linije izsušenosti, svež videz in dolgotrajno navlaženo kožo!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj