Cindy Crawford je objavila fotografijo izpred 30 let, ko je kot ena najuspešnejših supermanekenk nosila ikonsko obleko Versace. Pretekli vikend jo je Dua Lipa je ponovno nosila na podelitvi nagrad Grammy.

“Takrat in zdaj,” je Cindy Crawford napisala objavo, ki vključuje fotografije, na katerih sta ona in Dua Lipa v črni obleki, okrašeni z vezanjem, v razmaku 30 let.

Ena izmed supermanenenk devetdesetih, ki dandanes šteje 56 let, je v ponedeljek na svojem Instagramu objavila svojo fotografijo iz leta 1992, ko je na podelitvi nagrad MTV Video Music Awards nosila osupljivo črno obleko Versace.

Druga fotografija v objavi pa prikazuje pevko Dua Lipa, 26, v isti obleki na nedeljski podelitvi nagrad Grammy 2022. “Takrat in zdaj. Brezčasna,” je Crawfordova napisala objavo in označila Instagramova računa Lipe in Versaceja.

Donatella Versace je v komentarju objave izrazila svoje odobravanje in zapisala: “Absolutno brezčasno!!!”. Naomi Campbell in Rachel Zoe sta v komentarjih pustili ognjene smeške, Rita Wilson pa je zapisala: “Tako kul!!!”

Paris Hilton je preprosto dodala: “Ikonično.”

Supermodel Christy Turlington je obleko, ki ima prosojen bodi in trakove, prvič nosila leta 1992 na Versacejevi modni reviji v Milanu. Druge zvezdnice, ki so nosile razne različice obleke, so tudi Donatella, Crawfordova hči Kaia Gerber in Kim Kardashian.

Tudi Elizabeth Hurley je leta 1994 na premieri filma Štiri poroke in pogreb takratnega fanta Hugha Granta poskrbela za modni pretres v podobni Versacejevi obleki. Ta izzivalna črna obleka je imela zlate varnostne sponke, ki so obleko ob strani držali skupaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj