Radiance Smoothing Foundation (Teint Eclat de Soie) je namenjen normalni do suhi koži in naj bi združeval lastnosti visoko kakovostnih negovalnih in izjemnih make-up izdelkov. Nahaja se v izjemno lepi stekleni embalaži z zlatim pokrovom in oznako YSL.


ysl_radiance_smoothing_teint_eclat_de_soie


Sam puder je izjemno kremne, prijetno mehke teksture in se čudovito zlije s kožo. V osnovi je namenjen suhim kožam, vendar se izjemno dobro obnese tudi na mešani do mastni koži, ki ji primanjkuje vlage, torej predvsem v hladnih zimskih mesecih. Po nanosu je koža lepo navlažena in lepega, naravnega videza. O kakšnem svetenju ali zategovanju kože ni sledu, končni rezultat je le navlažena koža. Prekrivnost je srednja, kar pomeni, da bo brez težav prekril vse nepravilnosti, razen kakšnih izrazitejših podočnjakov, rdečice ipd. Puder nudi tudi UV zaščito SPF 8 v obliki titanijevega dioksida, sicer pa nobenih komedogenih sestavin.


Na voljo je kar nekaj odtenkov, ki so večinoma z rumenim podotonom, nekaj pa jih je tudi z roza. Med obojimi so tako zelo svetli kot tudi temnejši, vsi pa so zelo uporabni in se zgledujejo po odtenkih naše kože. Izbor odtenkov  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Prekrivnost  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Nanos  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Obstojnost  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Embalaža  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica


Matt Touch Foundation SPF 10 (Teint Mat Longue Tenue) je zadnji puder kozmetično-modne hiše Yves Saint Laurent. Nastal je na osnovi nadvse priljubljenega mat primerja (podlage za ličenje) Matt Touch, ki je zaradi visoke vsebnosti silikonov na koži ustvarila čudovit žametno-svilen občutek in mat končni videz.


ysl_matt_touch_foundation


Pri uporabi tega pudra omenjena podlaga ne bo potrebna, saj je to pravzaprav izdelek 2 v 1. Puder je zelo gost in izjemno lepo mazljiv, zaradi vsebnosti silikonov pa na koži pusti čudovit svilen občutek. Koža je po nanosu popolnoma mat, vendar brez poudarjenih lusk ali gubic izsušenosti – je le čudovito popolna in naravna. Prekrivnost je rahla, pa tudi sam puder je izjemno prijeten in lahek in ga na koži ni čutiti, kar so vse lastnosti, da bo dobrodošla izbira za prihajajoče vroče poletne dni. Izdelek je primeren predvsem za mešano in mastno kožo ter ni komedogen. Sicer vsebuje SPF 10, vendar nima UVA zaščite, zato bo spodaj potrebno nanesti izdelek, ki bo poskrbel tudi za to.


Embalaža je ozka in elegantna pokončna tuba v kožni barvi z zlatim zamaškom na navoj in zlatim napisom. Omogoča higienično in natnančno doziranje in kljub temu, da ni steklena, ne bo v sramoto nobeni polički z lepotnimi izdelki.


Zaradi popolne neopaznosti na koži smo se odločili, da bomo ta puder testirali tudi na moški koži – in obnesel se je izjemno dobro. Se namreč popolnoma zlije s kožo in jo rahlo poenoti, pri čemer se ga ne opazi niti pri preverjanju od blizu. Tako je Yves Saint Laurent Matt Touch Foundation naravnost popolna izbira za vse moške, ki želijo malce poenotiti svoj ten, poskrbeti za mat končni videz in hkrati biti popolnoma brez skrbi, da bi se puder na koži opazilo. Izbor odtenkov  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Prekrivnost  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Nanos  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Obstojnost  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Embalaža  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica


V naslednjem delu pa si bomo ogledali še rezultate pudrov Dior, Guerlain, Collistar, Deborah in še nekaterih drugih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj