V drugem delu velikega testa tekočih pudrov vam predstavljamo tekoče pudre in pudre v stiku kozmetičnih hiš Stendhal, Guerlain, Shiseido, La Prairie, Kanebo ter Dior.

STENDHAL

Teint Multi-Age Mat je tekoči puder, katerega odlikuje zelo dober izbor barv. Tu bodo zase primeren odtenek našle tudi uporabnice z najbolj belo, roza ali rumeno kožo – pravzaprav ima ta linija najbolj bel tekoči puder, kar smo jih doslej videli v živo. Sicer je na voljo okoli šest odtenkov in razen najtemnejšega, ki potegne precej na oranžno, so vsi zelo uporabni. Puder je lepo mazljiv, prekrivnost je srednja do dobra, nanašanje pa enostavno s prsti in čopičem za tekoči puder. Končni videz kože je naravnen, niti ne pretirano mat, zaradi česar je ta puder primeren za vse tipe kože. Je tudi kar dobro obstojen. Za zelo dobro prekrivnost se ga brez težav ali maskastega videza nanese še eno plast. Lepo prikrije tudi podočnjake, pri čemer ne poudari gubic.

Embalaža je priročna in higienična pumpica, zato tudi s tega vidika vse pohvale. Edini minus je, da se kozmetiko Stendhal dobi zelo redkokje in sicer le v izbranih parfumerijah. Kljub obljubam o mat videzu kože ne izsuši, zato bo s primerno podlago primeren tudi za vse, ki imajo suho kožo.
 

Stendhal Teint Multi-Age Mat
 

Izbor barv zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Pigmentiranost/prekrivnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Nanos zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Obstojnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

 

 

GUERLAIN

Fleur de Teint Ultra Mat naj bi bil namenjen mastni koži in zagotavljal zelo mat videz. Kjub temu, da v resnici ne matira pretirano, gre za čudovit tekoči puder, ki ima na voljo sicer samo štiri, vendar izjemno lepe in uporabne odtenke ter koži podari čudovit naraven videz. Nanos je zelo preprost in to s prsti in čopičem za tekoči puder – končni rezultat je naravna, svileno mat koža. Prekrivnost je srednja do polna, odvisno od količine nanosa, poleg tega se da prekrivnost povečati tudi z dodatnim nanosom, ki še vedno ustvarja povsem naraven in neizumetničen videz. Odtenka sta dva bež in dva bolj roza, za zelo svetlopolte pa ga žal ni na voljo.

Embalaža je, kot se za Guerlain spodobi, zelo lepa z zlatim napisom in pumpico in bo v okras vsaki kozmetični polički. Eden boljših pudrov za normalno do mastno kožo.
 

Guerlain Fleur de Teint Ultra Mat­
­

Izbor barv zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Pigmentiranost/prekrivnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Nanos zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Obstojnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

 

6 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj