­

­SHISEIDO

Stick Foundation je eden redkih pudrov v stiku, ki so še ostali na tržišču. Omogoča hiter in enostaven nanos, kar je poleg priročne embalaže (eleganten podolgovat črno-sijoč tulec) še dodaten razlog, da se ga nosi s seboj za hitre popravke. Tako vam ne bo treba več nositi s sabo korektorja in pudra v kamnu, saj se vam v tem izdelki ponuja vse v enem (tekoči puder, korektor in mat učinek pudra v kamnu ali prahu). Dobro prekrije vse nepravilnosti na koži, je zelo obstojen, količina nanosa pa določa stopnjo prekrivnosti. Puder je primeren za vse tipe kože.

Medtem, ko sta preprost nanos (iz tulca direktno na kožo) in priročna embalaža v plus, pa sta minusa slab izbor odtenkov in malce slabša mazljivost. Kljub temu, da je na voljo šest barv, plus en dodatni svetlo zelenkast za prekrivanje rdečice, so vsi bolj kot ne roza ali marelični, manjkajo pa zelo svetli, bež in rumeni toni. Klub temu gre za zelo dober, predvsem pa priročen izdelek, če boste le našle ustrezen odtenek zase.

Shiseido Stick Foundation

Izbor barv zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Pigmentiranost/prekrivnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Nanos zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Obstojnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

 

KANEBO

Liquid Finish je tekoči puder, ki na prvi vtis da občutek, da zaradi svoje izjemne redkosti ne bo dobro prekril nepravilnosti. Ob nanosu pa hitro ugotovimo, da temu ni tako, saj kljub svoji skorajda vodenosti zagotovi vsaj srednjo prekrivnost ter izjemno lep in naraven videz. Je lepo mazljiv, za kar se lahko zahvalimo njegovi redkosti in silikonom, se pa tudi lepo zlije s kožo, tako, da je praktično neopazen. Ne useda se v pore in kože tudi ne izsuši, zato je primeren za vse tipe kože. Zagotavlja UV zaščito SPF 10 (titanijev dioksid 5%).

Embalaža je vizualno zelo lepa, vendar nepraktična, saj je puder potrebno izlivati skozi odprtino stekleničke. To samo po sebi sicer ni problematično, ker je zelo tekoč, se pa pojavi problem, ker se ga rado hitro ulije preveč, zato zaradi praktičnosti in higieničnosti pogrešamo pumpico.

Na voljo je kar nekaj barvnih odtenkov, vsi so zelo uporabni, naj pa pri tem opozorimo na eno posebnost tega pudra: namreč, pri nanosu na kožo in razmazovanju zelo posvetli, zato bodite previdne pri nakupu, saj se vam lahko kaj hitro pripeti, da boste vzele presvetlega.

Sicer pa gredo nanosu, prekrivnosti, naravnemu videzu in lepemu izboru barv vse pohvale.

Kanebo Liquid Finish Foundation­

Izbor barv zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Pigmentiranost/prekrivnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Nanos zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Obstojnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj