REVLON

Končno smo tudi pri nas dočakali novo formulo prvega obstojnega pudra ColorStay – zdaj se imenuje ColorStay with SoftFlex. Vseboval naj bi posebno tehnologijo, ki zagotavlja čudovito mazljivost, naraven videz od jutra do večera, lahek občutek na koži in izjemno obstojnost.

Medtem ko je v ZDA, od koder firma Revlon prihaja, na voljo izjemnih 20 odtenkov, lahko pri nas izbirate med borimi sedmimi (7): ivory, buff, sand beige, natural beige, medium beige, natural tan in early tan. Odtenki so svetlejši kot pri originalnem ColorStay pudru, vsebujejo pa tudi manj rumenih tonov, kar velja predvsem za svetlejše odtenke. Odtenek sand beige je tako bistveno svetlejši in bolj nevtralen napram staremu CS, ki je bil bolj rumenkast, sploh pa napram CS Natural. Izbira odtenkov je kar v redu, vendar bodo morale vse, ki niso niti pretirano svetle niti temne kupiti vsaj dva odtenka in jih med sabo mešati, če ga bodo želele uporabljati. Prvi štirje odtenki so namreč zelo svetli, naslednji trije pa precej temni, vmesnih pa pri nas žal ni na voljo.

Karakteristike pudra: v primerjavi s starim CS je puder neprimerljivo lepše mazljiv, kar omogoča tudi tanjši nanos in s tem manjšo prekrivnost – stari tega ni omogočal. Tako si lahko brez težav ali bojazni, da bi se puder neenakomerno razmazal ali da bi bil končni videz preveč umeten, same regulirate količino nanosa in s tem prekrivnost. Zaenkrat smo dobili le formulo, ki je namenjena mešani in mastni koži, spomladi pa lahko pričakujemo tudi različico za suho kožo.

Velik minus gre le embalaži – le kaj je bilo ustvarjalcem, da so od pumpice (Colorstay Natural) spet prešli na »luknjo«? Vizualno je embalaža lepa, steklena s črnim pokrovčkom na navoj, vendar ker je puder precej gost, ga je zelo težko dobiti ven, sploh v pravi količini. Če imate kakšen puder na pumpico, vam toplo priporočam, da ko ga porabite, embalaže ne zavržete, temveč vanjo pretočite tega.

Skratka, čudovit puder, krasen naraven videz, izjemna obstojnost in enostaven nanos odlikujejo novi Revlonov ColorStay puder. Upamo, da bodo zamenjali embalažo za kaj uporabnicam prijaznejšega, torej pumpico ali vsaj tubo.

Revlon Colorstay with SoftFlex

Izbor barv zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Pigmentiranost/prekrivnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Nanos zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Obstojnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

ESTEE LAUDER

Double Wear tekoči puder je z nami že kar nekaj let. Namenjen je vsem tipom kože, predvsem pa normalni do mastni in zagotavlja izjemno obstojnost, naraven videz ter dobro prekrivnost. Pri testiranju smo prišli do ugotovitve, da je neupravičeno zapostavljen, saj je zares izjemen v vseh pogledih. Koži podari zelo lep, naraven, svileno mat videz, je precej tekoč in lepo mazljiv, vendar zelo dobro prekriven, hkrati pa kljub dobri prekrivnosti in obstojnosti naredi popolnoma naraven videz kože, kot bi sploh ne bila napudrana. Je zelo obstojen, se ne obriše v oblačila, kože ne izsuši (razen morda suhe – v tem primeru poskrbite za ustrezno podlago) in tekom dneva ne spremeni barve. Zagotavlja tudi UV zaščito SPF 10 (titanijev dioksid), ki je za zimo povsem sprejemljiva.

Pri nas je na voljo šest lepih odtenkov, ki so večinoma nevtralni in bež, za zelo svetle pa žal ni primernega odtenka. Embalaža je mat steklenička z zlatim pokrovčkom na navoj, iz katere je treba puder izlivati, kar je precejšnji minus, vendar je uporaba lahka, saj je puder bolj tekoč in gre lažje iz embalaže. Vseeno upamo, da jo bodo nadgradili s pumpico.

Estee Lauder Double Wear SPF 10

Izbor barv zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Pigmentiranost/prekrivnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Nanos zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Obstojnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj