GIVENCHY

Givenchy je približno leto dni nazaj prenovil svojo dekorativno kozmetiko. Poleg vsega ostalega so seveda sedaj novi tudi glosi Pop Gloss, ki se po kakovosti in barvnih odtenkih mirno kosajo z najboljšimi.

Na izbiro imamo široko barvno paleto odtenkov, ki pokrivajo tako prosojno roza barvo z drobnimi bleščicami kot tudi prekrasno pravo rdečo brez bleščic – pa seveda tudi vse odtenke vmes. Tu bo zagotovo vsaka uporabnica našla odtenek zase, ne glede na starost ali priložnost. Nekateri odtenki vsebujejo zelo drobne bleščice, drugi so popolnoma brez in dajejo le izjemno sijoč, moker videz. Prekrivni so srednje. Embalaža je zelo lepa, minimalistična in elegantna s črnim pokrovčkom. Aplikator je na gobico, zato je nanos enostaven, hiter in natančen. Vonj je nežno sladkast in nevsiljiv, so pa tudi dobro obstojni.

Zelo priporočamo popolnoma vsem, saj je nemogoče, da katera ne bi našla ustreznega odtenka zase.

Givenchy Pop Gloss

Izbor barv zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Pigmentiranost/prekrivnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Obstojnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Moker videz zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
CHANEL

Glossimer (Levres Scintillantes) so Chanelovi glosi, ki nas spremljajo že lep čas. Na voljo so v več klasičnih odtenkih, občasno pa nas presenetijo tudi s posebnimi barvami omejenih izdaj. Za razliko od Cristalle glosov, ki so zelo slabo pigmentirani, so glosi Glossimer skorajda tekoče šminke: so namreč veliko bolj prekrivni, pa tudi končni videz še zdaleč ni tako moker kot pri ostalih, novejših glosih. Odtenki vsebujejo veliko drobnih bleščic (z izjemo odtenka Praline), zato jih verjetno veliko ne bo našlo odtenka zase. Lahko bi rekli, da izgleda, da so namenjeni za zrelejšo populacijo uporabnic. Tekstura je zelo mehka in prijetna, se lepo in enakomerno nanašajo, zaradi svoje gostote pa so tudi bolj obstojni.

Embalaža je klasična Chanelova: podolgovata kvadratna tuba s črnim pokrovčkom z zlatim robom. Mehak aplikator je na gobico.

Zelo kakovosten izdelek z dovolj široko barvno ponudbo, ki pa ji manjkajo predvsem odtenki brez shimmra. Na svoj račun bodo prišle zlasti zrelejše uporabnice, mlajše pa verjetno ne bodo pretirano zadovoljne z barvami, močno prekrivnostjo in ne dovolj mokrim videzom.

Chanel Glossimer - Levres Scintillantes

Izbor barv zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Pigmentiranost/prekrivnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Obstojnost zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Moker videz zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj