Vaš Planet Lepote je po skoraj štirih letih obstoja in delovanja doživel celovito prenovo – tako vizualno kot tudi vsebinsko. Prenova je bila res obsežna in vključuje ogromno novosti in izboljšav.

Poudarek pri prenovi portala je na uporabniku in spletni skupnosti, izboljšanju možnosti komuniciranja med uporabniki portala in prijaznejši uporabniški izkušnji s svežim izgledom in preglednejšo stranjo.
Tako lahko odslej odprete svojo osebno stran, v kateri se predstavite ostalim obiskovalcem Planeta Lepote, uredite svoj fotoarhiv in vodite še izboljšan Blog. Vaš osebni spletni kotiček bo zares samo vaš, našli pa ga boste pod naslovom vašeuporabniškoime.planet-lepote.com. Lahko ga boste posredovali naprej, vključili v svoj elektronski podpis, natisnili na vizitke in podobno.

V napredni nadzorni plošči boste lahko urejali svoje podatke, dodajali in imeli pregled nad svojimi prijatelji, vodili svoj dnevnik nakupov, pošiljali osebna sporočila ter pregledovali svoje zaznamke, ki ste jih dodali pri brskanju po strani.

Razširili in preoblikovali smo tudi vsebine in tako bomo sedaj objavljali članke ter novice s sledečih področij: Nega obraza & Telesa, Make up & Ličenje, Moda & Stil, Rekreacija & Hujšanje ter Odnosi & Dobro počutje. V rubriki Na testu pa bomo še naprej redno objavljali nepristanske teste različnih izdelkov.

Da bi popestrili vaš obisk na Planetu Lepote, bomo redno objavljali teste in kvize z različnih področij. Uvodna kviza, ki smo ju pripravili, vam bosta razkrila, ali vas stres ogroža. Odgovore dobite tu.
Na Planetu Lepote vas že od vsega začetka izobražujemo o kozmetičnih sestavinah, zato smo pripravili tudi obsežno bazo kozmetičnih sestavin v slovenskem jeziku.

Odprli smo tudi dolgo pričakovano in želeno Čvekalnico, kjer se boste lahko v živo pogovarjali z ostalimi člani Planeta Lepote, občasno pa bomo k sodelovanju povabili tudi goste, strokovnjake z raznih področij.

Ker je novosti in izboljšav preveč, da bi vam jih lahko v celoti predstavili v enem članku, vas vabimo k raziskovanju portala, pri čemer vam seveda nudimo pomoč na forumu O strani Planet Lepote.

S prenovo portala pa se je začela tudi velika nagradna igra, v kateri boste z malo sreče prav vi prejemnik glavne nagrade, ki je razvajanje v Termah Olimia za dve osebi, ali pa katere izmed ostalih 150 privlačnih nagrad priznanih blagovnih znamk. Več o nagradni igri si preberite tu.

Zaradi izjemne obsežnosti in zahtevnosti prenove je seveda zelo verjetno, da se bodo pojavljale še kakšne napake, katere se bomo trudili odpraviti v najkrajšem možnem času. Pri tem pa vas naprošamo, da nam jih redno javljate na temo, ki je odprta na forumu »O strani PL«, saj jih bomo s skupnimi močmi najhitreje odkrili in odpravili.
Prav tako nam še ni uspelo vnesti vseh člankov, za kar se bomo potrudili v prihajajočih dneh, pri tem pa vas prosimo za potrpljenje in razumevanje.

Sicer pa najbrž že nestrpno pričakujete raziskovanje novega portala, zato ne bomo dolgovezili in vas vabimo, da ste še naprej del ene največjih slovenskih ženskih skupnosti in da še naprej soustvarjate naš in vaš Planet Lepote.

Ekipa PL

139 KOMENTARJI

  1. Ups, navdušenje je povzročilo pobeg posta! Luštna prenova, bogato razvejana stran, komaj čakam, da prebrskam vse novo:) pa vpišem prijatelje, juhu!

  2. Sicer sem se pridružila portalu malo preden se je zgodila prenova, tako da niti ne občutim velike spremembe, mi je pa všeč vsa razvejanost in lepo je popredalčkan, da se z lahkoto vse najde. Malo je še težav, nekaj člankov se ne vidi (razen, če je kakšen sistem, da prideš do članka, ki ga jaz ne poznam), pa na forumu ne moraš pogledati zadnje obiskane teme, razen tisto po urah. Na začetku so vedno težave, tako da ne dvomim, da se bo v kratkem vse uredilo. Pa na splošno je to super portal, sem v tem kratkem času se veliko naučila in tudi uporabila v praksi. Le tako naprej!

  3. Hmm, sem oddala komentar, pa je kar nekam izginil. V glavnem sem hotela povedati, da sem se registrirala na portal malce preden se je zgodila prenova, tako da nisem zaznala kakšne razlike. Mi je pa všeč razvejanost portala in popredalčkanje, ker tako lažje najdeš vse stvari. Na splošno sem dobila veliko informacij tukaj in jih že pridno uveljavljam v praksi. Malo je še težav, ker določenih člankov kar ni, in pa na forumu ne dela vedno funkcija zadnjih neprebranih postov, razen tistih po urah, ampak na vsakem začetku je tako in verjamem, da bo kmalu vse uigrano.

  4. Se mi zdi, da je bil “stari” planet lepote malo bolj pregleden ali pa sem ga bila malo bolj navajena. Drugače je pa veliko bolj estetski.

  5. zakaj nisem dobila 5 zvezdic če sem mi je že petkrat pojavilo pup up okno in mi pisalo da sem ujela zvezdico ker sem jo, ampak mi ne piše tam da imam vseh zvezdic!
    Hvala za razumevanje

  6. prenova je res uspela in vse čestitke za novo podobo, še posebej ker je to zelo uporabno zadeva in se najde veliko novih, zanimivih stvari pa forumi so tudi zelo uporabni zlasti pa menjalnica receptov

  7. poratl sem že prej obiskovala vendar ne aktivno, prenova mi je všeč saj kar paše malo poživitve, super zadeva še tako naprej saj spremembe se morajo vedno dogajati da je zanimivo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj