Na letošnje Valentinovo so na Ona-on.com za vse samske pripravili številne novosti, ki prinašajo še lažje, učinkovitejše in bolj zabavno spoznavanje. Kaj je novega?

UVODNA SPOROČILA ~ Hitro navezovanje prvih stikov!

Dodali smo t.i. “uvodna sporočila”, ki bodo uporabnikom prihranila ogromno časa pri izmenjavi uvodne komunikacije, saj je tipkanje na mobilnih telefonih za večino uporabnikov zamudno (majhna tipkovnica, težave s šumniki, “debeli prsti” ipd.), po drugi strani pa si prejemnik vsaj deloma ustvari vtis o človeku na drugi strani tudi na podlagi slovničnih in tipkarskih napak, zato je bolje, da jih ni ;).

Izkoristi Valentinovo darilo! ~ Podarjamo ljubezen!

To zlasti velja za uvodne nagovore, zato smo tukaj naredili pomemben korak naprej, da samskim odvzamemo največji del bremena pri navezovanju stikov. Svoje shranjeno uvodno sporočilo lahko odslej pošlješ komurkoli – brez odvečnega tipkanja.

Uvodna sporočila so prvi korak do globalne inovacije, ki jo pripravljamo in bo izrazito poenostavila proces spoznavanja, več o tem v kratkem.

GUMB 1: Sestavi svoje uvodno sporočilo tukaj.

KONTAKTNI FILTER ~ Kdo me lahko kontaktira, koga vidim med novostmi?

Razširili smo kontaktni filter, kjer uporabniki lahko zelo natančno določijo, kdo jim lahko piše in koga vidijo med novostmi zase. V svetu spletnega spoznavanja, kjer je veliko kvantitete, je za storitve kot je ona-on.com, ki je usmerjena v resne zveze, ključnega pomena kakovost. Navsezadnje želiš čim hitreje spoznati enega samega, pravega partnerja.

Ta nadgradnja je prvi korak k naslednji inovaciji, ki prihaja v kratkem, t.j. sistemu komunikacije, kjer so sporočila, ki ne ustrezajo vsem kriterijem uporabnika, dostavljena v “sekundarni inbox” in bodo na voljo za ogled 48 h od prejema. Na ta način ima vsakdo možnost prednostno obravnavati ožje kandidate, vse ostale pa pregledovati v omejenem obdobju od prejema sporočil in se v tem času odločiti, ali je kateri izmed kandidatov, ki pristane med “Ostalo”, vendarle zanimiv zanje.

GUMB 2: Nastavi si kontaktni filter tukaj.

AVDIO-VIDEO ZMENKI ~ Odslej na vseh kanalih

Priljubljeno storitev avdio-video pogovorov (AV zmenki) smo razširili z mobilnih še na namizne odjemalce (računalnike, prenosnike). Odslej so torej AV zmenki omogočeni na vseh kanalih, kar je trenutno zelo aktualno, saj opažamo v času epidemije izreden porast uporabe te storitve.

Uporabniki so ugotovili, da avdio-video pogovori ne le deloma nadomeščajo medosebno komunikacijo v času omejitev druženja, temveč so tudi zelo zaželen korak pred vsakršnimi zmenki v živo.

Avdio-video pogovori namreč omogočajo, da se ljudje “začutijo” na podlagi klepeta z zvokom in sliko, saj bolje razberejo videz, glas, gestikulacije, energijo, humor ipd. in se zato lažje odločijo za zmenek v živo. Torej, veliko manj napačnih zmenkov na slepo.

V kratkem prihajajo tudi številne nove storitve in predelava nekaterih obstoječih, vse s ciljem ustvariti najboljšo možno spoznavno storitev, ki bo še dodatno povečala učinkovitost pri spoznavanju samskih, ostala pa bo tudi zabavna in igriva.

Vedrina, humor (namig: uporaba smeškov in emoji-jev) so še vedno med ključnimi elementi za razvoj začetne komunikacije, ki vodi do kakovostnega dopisovanja, nato pa prek AV zmenkov do zmenkov v živo, in nazadnje do prave ljubezni in partnerske zveze.

Izkoristi Valentinovo darilo! ~ Podarjamo ljubezen!

Veliko uspeha pri iskanju partnerja na ona-on.com in veliko ljubezni v 2022!

* ONA-ON.COM dejstva in številke *

  • Najbolj iskan spoznavni servis za samske na Googlu med Slovenci 2021;
  • Najboljša namizna ‘login’ aplikacija v Sloveniji – WebSi Prvak 2021;
  • Najboljši spoznavni servis v Sloveniji (Valicon, jan. 2020)
  • Prvi in največji slovenski spoznavni portal za samske (od 2001);
  • Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji  – WebSi Prvak 2018;
  • Več kot 80.000 mesečno aktivnih iskalcev ljubezni;
  • 3 do 12 mesecev do pravega partnerja (5 do 10 zmenkov);
  • Več kot 28.000 ‘poslovljenih’ parov doslej!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj