Na vseh štirih:

– mačka: glavo damo naprej z izdihom, hrbet izbočimo in obratno – glavo nazaj, vdih in hrbet vbočimo;


vadba z otrokom


– počivamo v položaju otroka in dihamo trebušno.


vadba z otrokomSede:


– brado proti prsnici z dolgim izdihom naprej, nazaj z vdihom v izhodiščni položaj; pogled čez eno ramo z izdihom, vdih na sredino in na drugo z izdihom. Nato eno uho k enemu ramenu in drugo k drugemu. Pri odklonu počasi izdihnemo in nazaj vdihnemo skozi nos;


vadba z otrokom


– turški sed: roke dvignemo (vdih) in se obrnemo v eno smer z izdihom (ena rok je spredaj, drugo damo nazaj), se zravnamo, roke navzgor in vdihnemo;


vadba z otrokom


vadba z otrokom


– z dvignjeno roko se nagnemo na eno stran in izdihnemo skozi usta, se vzravnamo (vdih skozi nos) in ponovno izdih na drugo stran, pri čemer je hrbtenica ravna.


vadba z otrokom 
Prav tako ne pozabite na starost otroka in njegove sposobnosti sodelovanja pri vaši vadbi. Pred dopolnjenim 3. mesecem je bolje, da vas otrok opazuje iz varnostne razdalje. Za vaje z otrokom pa se posvetujte z nevrofizioterapevtom ali pediatrom.
 
Prikazane vaje vam ne bodo pripomogle k izgubi kilogramov, pač pa k dobremu počutju, saj boste razbremenile hrbtenico in se predihale. Za izgubo kalorij pa otroka dajte v voziček in pojdite na hiter sprehod za vsaj 30 minut.


Ne odlašajte in kar začnite!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj