HAPPYMED se ponaša z mrežo vrhunskih specialistov in zdravniških ustanov na Hrvaškem, ki izvajajo najsodobnejše metode zdravljenja z uporabo materialov in aparatur vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Termin takoj boste v HAPPYMED dobili, če imate napotnico za specialistično zobozdravstvo;

  • endodontsko zdravljenje,
  • zobni aparat za otroke in mladino ter odrasle,
  • zdravljenje parodontoze,
  • specialistično zobno protetiko,
  • oralno kirurgijo in zobne vsadke.

Prost sprejem nudijo za ortopedske in nevrokirurške operacije:

  • artroskopije kolena, gležnja, komolca, kolka, rame,
  • operacijo nožnega palca (hallux valgus),
  • operacije hrbtenice v enodnevni kirurgiji (minimalno invazivna operacija hrbtenice),
  • endoproteze in operacije hrbtenice s hospitalizacijo (obvezna predhodna odobritev ZZZS).

Brez čakalne dobe so pacientom v HAPPYMED na voljo tudi operacija krčnih žil, operacija nosu, blefaroplastika, operacije sive mrene in srčne ter kardiovaskularne operacije. Posegi se izvajajo v zdravstvenih ustanovah v Zagrebu, Reki in Istri na Hrvaškem.

Ureditev povračila stroškov zdravljenja v tujini

Zdravljenje v tujini pacient plača, po opravljeni obravnavi pa v HAPPYMED sestavijo dokumentacijo in vlogo za povračilo stroškov zdravljenja, ki pacientu izvrši Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). V HAPPYMED Inštitutu Varstvo Pacientov (IVP) izdelajo pacientom tudi vloge za odobritev zdravljenja v tujini, kadar so te pogoj za povračilo stroškov zdravljenja v tujini od ZZZS.

Izjema od karantene

Načrtovano zdravljenje v tujini je izjema od obvezne karantene, kadar oseba prehaja mejo s Hrvaško. Za prehod meje uredijo v HAPPYMED pacientu poseben uradni dokument, ki velja za vstop in izhod iz Hrvaške. V HAPPYMED so v stalnem stiku z organi in vladnimi ukrepi ter napotovanje pacientov na zdravljenje v tujino opravijo skladno z zadnjim veljavnim ukrepom.

Naročanje in informacije

Z napotnico se naročite brez čakalne dobe od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro na 041 980 950040 481 233 in info@happymed.si. Več informacij najdete na uradni spletni strani www.happymed.si ter tudi na uradni spletni strani njihovega Inštituta Varstvo Pacientov www.ivp.si, kjer se ukvarjajo z načrtovanim zdravljenjem v tujini za novejše metode zdravljenja in izčrpane možnosti zdravljenja v Sloveniji.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj