Zalando je svoj prihod v Slovenijo naznanil s šovom talentov in za nekaj ur med drugim spremenil podobo Tromostovja ter obrežja Ljubljanice. Navdih za šov so pri Zalandu črpali iz lokalne kulture in v navdihujoči modni zgodbi združili kreativce, foto modele in umetnike, ki skupaj predstavljajo Zalandovo edinstveno ponudbo.

Zalando, vodilna evropska platforma za modo in življenjski stil, je svoj prihod v Slovenijo pospremila s šovom na različnih lokacijah v mestnem jedru Ljubljane, med drugim tudi na Tromostovju, na obrežju Ljubljanice in v skate parku pod Fabijanijevim mostom. Na povabilo Zalanda so se vodilni slovenski modni vplivneži.

Zalando v svoji bogati ponudbi združuje tako ikonične modne oblikovalce, kot ulične modne kose, otroško modo in trajnostna oblačila. Ob prihodu na nove evropske trge želi v svoji ponudbi posebno mesto nameniti tudi lokalni modni kulturi. Na vseh trgih, kjer je prisoten, Zalando ponuja dovršen modni izbor, ki vključuje Weekday, Vivienne Westwood, Diane von Furstenburg in Victorio Beckham. Zalando želi postati modni kompas Evropejcev, ki zasleduje avtentične zglede lokalnih modnih navdušencev.

Kampanja #MyCityMyStyle naznanja začetek Zalandove ambiciozne širitve na nove evropske trge. Platforma je v začetku poletja zaživela v Sloveniji, na Slovaškem in v Litvi, pozno poleti prihaja še na Hrvaško, v Latvijo in v Estonijo, na Madžarskem in v Romuniji pa jo bodo dočakali v prihodnjem letu. To je pomemben korak za blagovno znamko, ki beleži nenehno rast prodaje in ki ima trenutno 42 milijonov aktivnih strank na 20 različnih trgih. Prek aplikacij App Store in Google Pay Store, omogoča platforma Zalando dostop do največjega modnega asortimaja v Evropi, obenem pa zagotavlja brezplačno dostavo in 30-dnevni brezplačni rok vračila izdelkov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj