Želite si globoke, čustvene povezave in izmenjave bolj kot kdajkoli, četudi ni lahko in četudi ste primorani v spremembe mnogih stvari. Površinski odnosi vas ne zadovoljujejo, ker preprosto nimate nič od njih.

Gre za trenutek kozmične koordinacije, meditativni Mlaj v Škorpijonu. Danes, 15. novembra, bosta s skupno energijo vaše misli obrnila navznoter, proti najbolj temnim in dolgo časa ne obiskanim kotičkom vaših misli. Morda se vam bo obudil spomin na nekaj, kar ste bili prepričani, da ste že zdavnaj predelali. Ali pa boste končno dojeli, kaj vas je pripravilo do določenih reakcij, ki so bile povod za velik konflikt ali velike spremembe v življenju.

Občutki, ki so že dolgo mirovali, se bodo ponovno zbudili; pretekle lekcije bodo oživele v sedanjih trenutkih in stare rane se bodo morda ponovno odprle. Ne da se napovedati, ali bo to dobro ali slabo – temveč zgolj preprosto bo.

In če zadnjih nekaj tednov kar nekako niste mogli razmišljati, kaj šele se posvetiti sebi, potem je današnji Mlaj je torej idealni trenutek, da globoko zajamete sapo, četudi glede na celotno situacijo to samo po sebi ne bo sproščujoče. Kar bo prišlo na plano, bo zanimivo – kaj boste naredili s tem, pa je odvisno izključno od vas.

Reflektirajte navznoter najmanj do polne Lune, ki bo 30. novembra. Znak, da lahko spet prosto spregovorite, bo verjetno prišel okoli te lunarne faze, ki bo toplo obsijala vse, ki se že ves čas trudijo naznanjati resnico.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj