… Helena Christensen in Eva Herzigova v soboto na tednu mode v Milanu ponovno srečali v prvi vrsti na reviji Dolce & Gabbana.

Za to priložnost sta nosili ujemajoči se črne obleki: Christensen se je odločila za oblačilo, navdihnjeno s spodnjim perilom, ki ga je zaključila z zapeljivimi rdečimi ustnicami, Herzigova pa za krojeno mini obleko iz kolekcije Dolce & Gabbana jesen/zima 2022.

Glede na to, da sta obe zvezdnici v 90. letih prejšnjega stoletja hodili po modnih brveh Dolce & Gabbana, je letošnja kolekcija, ki jo je predstavljala Kim Kardashian, vsebovala ponovne izdaje iz obsežnih arhivov italijanske modne hiše. “Za vsako obleko se skriva zgodba,” je Stefano Gabbana povedal modnemu kritiku britanskega Voguea Andersu Christianu Madsenu. “Nekdo si bo zapomnil trenutek, model, igralko, pop zvezdo.”

 

To ni prvič, da sta se Christensen in Herzigova ponovno združili za to modno hišo; že leta 2018 sta manekenki stopili na modno brv za revijo Dolce & Gabbana za pomlad/poletje 2019, na kateri sta nastopili tudi Monica Bellucci in Carla Bruni.

PREBERITE TUDI: Lepotni in pomlajevalni tretma Helene Christensen vas bo šokiral

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj