Združite prijetno s koristnim in obiščite največje slovensko nakupovalno središče Citypark, ki ob prihajajočem prazniku na glavnem hodniku v pritličju gosti razstavo Gorenjskega muzeja, ki upodablja dela in knjižne zbirke Franceta Prešerna.

Sprehodite se skozi njegovo življenjsko pot, anekdote in portrete.

Uživajte v izbranih likovnih upodobitvah dr. Franceta Prešerna iz zbirke Gorenjskega muzeja in Prešernovega spomenika iz Kranja, ki so na voljo za ogled od jutri, 25. januarja, pa vse do srede, 9. februarja, v pritličju Cityparka na glavnem hodniku.

CityPark – Polepša dan

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj