V mesecu januarju smo imeli na Planetu Lepote nagradno igro za lasno kozmetiko Harologi, kjer smo izžrebali deset srečnic. Vse so prejele lepe nagrade – izdelke za nego las, prirejene prav za potrebe njihovih las in lasišča – prvonagrajena pa je poleg tega dobila še nego las in lasišča v salonu s Harologi izdelki.

Tako se je Urška v tem tednu odpravila v salon, kjer imajo na voljo izdelke Harologi.

Urška na Harologi negi 

Prvonagrajenka nagradne akcije Harologi Urška Jurca prejema iz rok predstavnika Harologi Slovenija Marjana Pavlina nagrado – in sicer pet izdelkov priporočene kozmetike Harologi, izbrane na podlagi lasnega testiranja.

 Urška na Harologi negi

Frizerka Neja iz Frizerskega salona Mirjam na Topniški 29a v Ljubljani jeUrški naredila piling lasišča, kar je osnova za lepe in zdrave lase.

Urška na Harologi negi 

Po nanosu EFA olja na lasišče in prijetni masaži lasišča so Urški lase in lasišče očistili z globinskim šamponom PreCleanser, nato pa so nanesli intenzivno masko za lase ForeEfter, ki lasem doda vse potrebne sestavine za lep izgled.

 Urška na Harologi negi

Na koncu je sledilo oblikovanje pričeske, kjer so se že lahko opazile spremembe, predvsem pa jih je opazila Urška, ki je bila s storitvami zelo zadovoljna.

Urška je svojo izkušnjo opisala takole: “Verjetno mi ni treba posebej poudariti, kako vesela sem bila, ko sem prebrala svoje ime na prvem mestu nagradnega žrebanja na Planetu Lepote. Spraševala sem se, kako bo vse skupaj potekalo. Dobim paketek po pošti? Kdaj naj grem v salon? Je daleč? Bodo šamponi dišali in po čem? Kakšne bodo embalaže? … in podobno …

Ko sva z gospodom Marjanom uspela določiti datum in uro,  mi je preostalo le še to, da malce pobrskam po Harologi spletni strani, da si malce razširim obzorja. Las sem na testiranje poslala že prej, tako, da so točno vedeli kaki šampon je primeren za moje lasišče.

V frizerskem salonu Mirjam so me prijazno sprejeli. Tamkajnšnji ambient je zelo posrečen, imitacija lesa in prisrčni detajli poskrbijo, da se človek sprosti in uživa. Prva etapa je bil lasni piling. Neja, ki je prav tako naravno rdečelasa, je na lasišče vtirala mešanico olj ter jih nato zavila v vrečko, da bi ustvarila toploto. Po nekaj minutah so me posadili na stol za spiranje, ki pa ni bil navadni. Uh, ja. Bil je masažni. Tega ne doživiš vsak dan. V skoraj ležečem položaju je štirikrat šamponirala, saj je bilo treba z lasišča sprati maščobo. Sledil je drugi postopek z intenzivno nego Nuklein cure +, t. j. vtiranje preparata, ki ojača strukturo las in jim povrne izgubljeno moč. Ker tega nisem izvedla sama, ne morem kaj dosti povedati o sami konsistenci, vem pa, da je čudovito dišalo po banani. Vmes je osebje poskrbelo še za »fotošuting« – sem jim kar dala dela. Po končanem sušenju s sušilnikom sem se še potihem nasmejala gospe Mileni, ki je prisrčno želela še malce počesati ter utrditi frizuro. Ko bi vedela, kako mi jo je razpihalo zunaj.

Zagotovo se še vrnem, saj so lasje dovolj velik dokaz, da je bil piling odličen. Navsezadnje pa naj se še zahvalim gospodu Marjanu, vsemu osebju v saloni Mirjam, ter  seveda Planetu Lepote, ki je to omogočil. Preparati, ki sem jih prejela, pa me vsakič posebej spomnijo na to čudovito izkušnjo.”

Urška na Harologi negi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj