Praznovanje doma


Ste se odločili preživeti skok v novo leto v varnem zavetju svojega doma, pa vendar želite biti urejeni? Oblecite črne pajkice in jih kombinirajte z najljubšo jopico na preklop ali katerim drugim daljšim puloverjem. Tak videz je sproščen, udoben pa vendar ima v sebi nek čar. 


Če je vaše najljubše oblačilo trenirka, svojo staro zamenjajte z novo. Bombaž, gladko brušen žamet ali različne pletenine bodo najprimernejši materiali. Hlače naj bodo ravno krojene in široke, da se ne boste počutile ujete, temveč sproščene, zgornji del pa ravno dovolj oprijet, da bo vaše telo ohranilo lepo obliko in vam bo hkrati udobno. Takih športnih kompletov za preživljanje prostega časa je v trgovinah z oblačili veliko, zato si lahko še pred novim letom omislite novo najljubšo trenirko. Lahko seveda oblečete tudi najljubše hlače in najljubši pulover ali jopico in videti boste enako dobro kot se boste počutile.
Victoria's Secret Victoria's Secret Victoria's Secret

Victoria’s Secret


­Upamo, da boste prehod v novo leto preživeli čim lepše, ter v letu 2008 želimo veliko zdravja, uspehov in zadovoljstva.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj