Vas je zasvojila kozmetika znamke Urban Decay? Vse svoje najljubše izdelke boste lahko kmalu našli na enem mestu. Izbirali boste lahko med najnovejšimi izdelki: naj gre za nežna žametna senčila (vključno z nekaterimi od najbolj prodajanih palet), ‘drzna’ kremasta rdečila za ustnice ali pa za izdelke lahkih tekstur ter spreje za končni izgled in obstojnost za celodnevni brezhiben videz vaših ličil. Vsebina vaše kozmetične torbice nikoli več ne bo taka kot nekoč.
Izdelki Urban Decay se vsak mesec pojavljajo v številnih medijih. Osvojili so nekatere neverjetne nagrade, od nagrade ‘Best of Beauty’ (hura za crtala 24/7!) revije Allure do priznanja Proggy združenja PETA2 za naše veganske izdelke in izdelke, ki niso preskušeni na živalih. Kritike naših izdelkov na spletu so izjemno pozitivne.
Navdušenci nad ličili, ali ki jih drugače imenujemo Beauty junkies, k sreči komentirajo o naših proizvodih vedno pogosteje in z vedno več navdušenja. Morali bi videti komentarje o podlagi za senčila Eyeshadow Primer Potion!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj