… še ni konec. Pred dnevi je namreč svoje zgražanje nad njenimi modnimi stvaritvami, ki so jih poimenovali modna katastrofa, dodal še sam ustanovitelj in ime znamke, Emanuel Ungaro.

lindsay_ungaro


Ungaro, ki se je upokojil in svojo znamko predal v druge roke že leta 2004, je ta teden za medije izjavil, da je bilo Lindsayino sodelovanje z znamko Ungaro katastrofa: “Sem besen, a ne morem nič narediti glede tega. Bojim se, da hiša Ungaro izgublja svojo dušo. To se zgodi veliko oblikovalcem. Ko smo ustvarjali mi, ki smo modne znamke ustanovili, smo bili odgovorni za kreacije in usodo naših modnih hiš. Ko pa enkrat predaš znamko v druge roke, s tem oddaš tudi svojo dušo,” je dodal.

Prejšnji mesec pa je svoje razočaranje nad modnimi prizadevanji Lindsay Lohan priznal tudi Giambattista Valli, nekdanji direktor Ungara, ki je dejal: “Tudi sam sem razočaran nad stvaritvami Lindsay. Igralka naj bo igralka, modni oblikovalec pa modni oblikovalec. To sta dva zelo različna poklica in vsak naj se skoncentrira na svojega. Zase sem izbral, da bom modni oblikovalec.”

Lindsay pa ni videti, da bi jo neusmiljene kritike kaj pretirano prizadele, saj je za revijo Sunday Times izjavila: “Vsak ima pravico do svojega mnenja. Nisem pričakovala, da bo kolekcija vsem všeč.”

Glede na videmo pa lahko le upamo, da bo Lindsay res raje ostala pri igranju in se v oblikovanje oblačil do nadaljnjega ne bo več podajala.

3 KOMENTARJI

  1. Hmm meni kolekcija sicer ni bila ravno katastrofalna ampak na živce mi gre ko se ljudje ne morejo odločiti ali bojo igralci, pevci, igralci,….

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj