… partnerka Johna Travolte, Kelly Preston. Umrla je po kratki borbi (2 leti) z rakom na prsih. Na Instagramu se je oglasil Travolta in zapisal nekaj ganljivih besed:

“Z zelo težkim srcem vas obveščam, da je moja lepa žena Kelly izgubila dvoletno bitko z rakom dojke. Pogumno se je bojevala in imela vso ljubeznen ter podporo številnih. Moja družina in jaz bomo za vedno hvaležni njenim zdravnikom in medicinskim sestram v MD Anderson Cancer Center, vsem medicinskim centrom, ki so pomagali, pa tudi njenim številnim prijateljem in ljubljenim, ki so ji bili ob strani. Kellyina ljubezen in življenje ne bosta nikoli pozabljena. Vzel si bom nekaj časa, da bom tam za svoje otroke, ki so izgubili mamo, zato mi vnaprej oprostite, če nas nekaj časa ne boste slišali. Prosim, vedite, da bom v naslednjih tednih in mesecih čutila vašo ljubezen, ki nam jo pošiljate, med žalovanjem.”

Igralke se bomo spominjali po njenih vlogah v filmih Mischief, Twins, Jerry Maguire, The Cat in the Hat , What a girl Wants, Broken Bridges in Old dogs.

PREBERITE TUDI: Johnu Travolta in Kelly Preston na letališču ubili psa

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj