… glasom, je umrla. Whitney Houston so našli mrtvo včeraj ob 15:43, le nekaj ur pred nastopom pred glasbenim mogulom Cliveom Davisom na vsakoletni predgrammyjevski zabavi.

whitney_houston

Foto: Tina Kaawaloa/INF

Komaj 48-letno Whitney je v njeni sobi neodzivno našel nekdo od hotelskega osebja. Osebje jo je skušalo oživiti, a zaman. Ali so posredi prepovedane droge ali druge substance, še ni znano.

Whitney Houston je bila ena najuspešnejših pevk, saj je za svoje delo prejela kar šest prestižnih Grammy nagrad, in samo v ZDA prodala kar 55 milijonov albumov. Za sabo je pustila 19-letno hči Bobbi Kristina, ki jo je imela s problematičnim pevcem Bobbijem Brownom. Menda ima tudi mlada Bobbi Kristina že nekaj let težave z odvisnostjo od drog in alkohola. Whitney in Bobbi sta se poročila leta 1992, njun zakon pa je bil težaven, poln prepirov.

Bobbi Brown je bil poleg nasilnosti znan tudi po svojem uživanju drog in kaj kmalu mu je sledila tudi Whitney. Njena kariera je začela strmo padati in Whitney je večkrat iskala pomoč zaradi odvisnosti od drog. Leta 2007 sta se končno ločila, a za Whitney, njeno kariero in zdravje je bilo očitno žal že prepozno.

Njeni največji hiti, ki so jo izstrelili med zvezde, so bili “Saving All My Love for You”, “How Will I Know”, ”You Give Good Love”, “The Greatest Love of All”, “I Wanna Dance With Somebody”, blestela pa je tudi v svoji filmski vlogi v filmu ‘The Bodyguard’, kjer je zaigrala s Kevinom Kostnerjem.

Nato pa je po poroki njen uspeh začel strmo upadati, saj so se začele njene težave z odvisnostjo o drog in težavnim možem. Whitney Houston je tudi večkrat iskala pomoč zaradi odvisnosti od drog.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj