… ji nekoč rekli, da ima grd nasmeh. Tako je Uma na slikah vedno resna ali pa ima komaj opazen nasmešek – seveda z zaprtimi usti. Enako 'težavo' ima tudi Victoria Beckham, ki se menda sramuje svojih zob, zato se tudi nikoli ne smeji.

Uma Thurman je razkrila, da so jo v šoli kot otroka zmerjali in se norčevali iz nje. “Uživam v tem, da sem čedalje starejša, saj se mi zdi, da se v mladosti nisem dovolj zavedala svoje lepote,” je povedala v nedavnem intervjuju. “Počutila sem se grozno. Ko sem imela 10 let, mi je nekdo rekel, da imam grd nasmeh, zato sem se celo mladost sramovala in nikoli smejala z odprtimi usti. A kaj naj bi naredila?”

Thurman se je od takrat naučila, da negativne kritike o svojem videzu prezre in presliši (in se vsake toliko časa celo nasmeji z odprtimi usti). To je dokazala pred mesecem dni, ko so zaradi drugačnega make upa (namesto poudarjenih oči je imela poudarjene ustnice) špekulirali, da ima za sabo vrsto lepotnih popravkov. “Igralka sem že toliko let in ljudje govorijo lepe in govorijo grde stvari. Sama pa si mislim 'eh, karkoli'. Slabo vzameš v zakup skupaj z dobrim.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj