Da boste ujeli te pomembne trenutke, se opremite s Canonovimi vrhunskimi fotoaparati in objektivi, ki so trenutno na voljo v zimski promocijski akciji Cashback 2014 podjetja Canon CEE. Canonova ponudba fotografske opreme se vsako leto poveča za nove modele, ki prinašajo tehnične izboljšave in hkrati omogočajo lažje upravljanje in doseganje vedno odličnih posnetkov.

Poleg izbranih modelov fotoaparatov EOS in PowerShot ter objektivov EF so v zimski akciji izredno ugodno na voljo tudi tiskalniki SELPHY in kamere LEGRIA, saj vam Canon ob nakupu izbranih modelov vrne del kupnine.

Vrhunska fotografska oprema še nikoli ni bila tako ugodna. Da boste ujeli nepozabne božične trenutke z družino in prijatelji, ovekovečili zimske vragolije na snegu in praznovanje novega leta, je Canon za vas pripravil zimsko akcijo Cashback 2014, ki poteka od 10. novembra 2014 do vključno 31. januarja 2015. Ob nakupu fotoaparatov in druge opreme, vključene v ponudbo, vam podjetje vrne del kupnine.

V akcijo so vključeni digitalni zrcalno-refleksni fotoaparati EOS – med njimi EOS 5D Mark III, EOS 6D in EOS 70D –, šest kompaktnih fotoaparatov PowerShot ter izbrani modeli objektivov EF za vse vrste fotografije, od makro, portretne in krajinske fotografije do fotografije športa in divjih živali. Poleg tega so v akcijo vključeni tudi dve bliskavici Speedlite, tiskalnik SELPHY CP910 ter tri kamere LEGRIA. Več informacij o izdelkih, vključenih v akcijo, si preberite na www.canon.si/cashback.

Za vsak izdelek, vključen v zimsko akcijo, Canon po nakupu vrne označeni znesek. Z nakupom pa lahko prihranite do 200 evrov!

Kako do vračila denarja?

Zelo preprosto – pri enem od pooblaščenih trgovcev, ki sodelujejo v zimski akciji Cashback 2014, kupite izdelek in nakup registrirajte na spletni strani www.canon.si/cashback. V obrazec za zahtevek za vračilo dela kupnine morate vnesti svoje podatke in priložiti dokazila o nakupu (skeniran račun in sliko kode EAN na embalaži izdelka). Po uspešni obravnavi vašega zahtevka vam bo v 28 dneh od prejetja zahtevka na vaš bančni račun nakazano vračilo dela kupnine. Na navedenem spletnem naslovu so na voljo tudi seznam vseh izdelkov, vključenih v akcijo, pravila in pogoji ter seznam trgovcev, ki sodelujejo v akciji.

Zimska akcija Cashback 2014 traja od 10. novembra 2014 do 31. januarja 2015, zahtevke za vračilo dela kupnine pa je treba oddati do 28. februarja 2015 opolnoči.

Privoščite si, vrhunska fotografska oprema še nikoli ni bila na voljo tako ugodno!

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj