Kam? K ujemajočim se outfitom. Torej outfitom, kjer smo od glave do pete oblečeni v enako ali zelo podobne barve – trend, ki je bil zadnja leta velik 'don't'. A moda se vedno vrača in obrača in tako je tudi z ujemajočimi se, monokromatskimi oblačili.
 
 
Ena izmed prednosti tovrstnega načina oblačenja je tudi v tem, da smo tako videti višji in vitkejši, hkrati pa tudi bolj prefinjeni in elegantni. A tudi to še ni vse – za razliko od raznih potiskov, kjer je treba znati dobro kombinirati, da smo videti modno namesto kot da smo zjutraj v temi iz omare izvlekle naključna oblačila, tu ni problem doseči ujemanja. Le izberemo (skoraj) enake barve in že smo nared. Torej vse, ki vam potiski niso všeč, poleg tega pa tudi niste najbolj vešče kombiniranja – prihaja vaš čas!
 
 
 
 
 
 
Najbolj opazen trend ujemanja, ki ga je bilo opaziti na modnih pistah za letošnjo pomlad in poletje, je vsekakor trend celotnega outfita v rdečih odtenkih. Seveda pa ne bomo ostale pri tem – katerikoli odtenek, ki vam je všeč in v katerem se dobro počutite, bo dobra izbira.
 
 
 
 
Da ujemajoči se outfiti postajajo letos velik trend, pa dokazujejo tudi zvezdnice, ki smo joh opazili od glave do pete oblečene v rdečo, roza, svetlo modro … med njimi trendsetterke Kendall Jenner ter Gigi in Bello Hadid.
 
 
 
 
 
Nasvet: če bi bile rade še posebej modne, izberite močne, skorajda divje barve kot so živo rdeča, fuksija, kraljevsko modra in podobne.
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj