John Oliver se šali, da je Kate Middleton morda “umrla”: V palači bi lahko izvedli “Vikend pri Bernieju”.

Med torkovim nastopom v oddaji Watch What Happens Live je voditelj Andy Cohen britanskega komika vprašal, “kaj za vraga se dogaja” s Kate Middleton, ki se po januarski domnevni “operaciji trebuha” še naprej drži stran od javnosti.

46-letni Oliver je dejal, da se je sprva izogibal vsem ugibanjem v zvezi z odsotnostjo valižanske princese, dokler ni njena s Photoshopom prirejena fotografija za materinski dan obnorela internet.

“Mislil sem: ‘Ne ozirajmo se na to, šli smo naprej’ – dokler se ni pojavila fotografija iz Photoshopa,” je priznal. “Zdi se mi, kot da se na tej točki skorajda impresivno obnašaš slabo.”

55-letni Cohen je dejal, da je bil skeptičen glede Middletoninega opravičila, potem ko so jo okrcali zaradi urejanja družinske fotografije. “Ali ni njihov moto: nikoli se ne pritožuj, nikoli ne pojasnjuj? In ‘ona’ se je pojasnjevala na Twitterju?” je dejal voditelj oddaje Bravo.

Oliver je odgovoril: “Obstaja možnost, da je umrla pred 18 meseci. Morda to situacijo prirejajo kot ‘Weekend at Bernie’s’. Ne trdim, da se je to zgodilo! Pravim, da je verjetnost ničelna, dokler se ne dokaže drugače. Dokler je ne vidiš z izvodom današnjega časopisa.”

PREBERITE TUDI: Kraljevi škandal: Fotografija Kate Middleton za materinski dan umaknjena, ker naj bi bila ponarejena

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj