Igralec Tyler Christopher umrl star komaj 50 let.

Umrl je Tyler Christopher, najbolj znan po vlogi v seriji Splošna bolnišnica, za katero je prejel nagrado Emmy. Star je bil le 50 let.

Christopherjev nekdanji soigralec iz GH Maurice Benard je igralčevo smrt potrdil na Instagramu.

“Z veliko žalostjo delimo novico o smrti Tylerja Christopherja,” je zapisal. “Tyler je umrl danes zjutraj po srčnem napadu v svojem stanovanju v San Diegu.”

Benard je nadaljeval: “Tyler je bil resnično nadarjen igralec, ki je v vsakem prizoru, ki ga je odigral, zasijal na platnu in s svojo igro razveseljeval svoje zveste oboževalce. Tyler je bil sladka duša in čudovit prijatelj vsem, ki so ga poznali.”

 

Benard je še dejal, da je bil “Tyler zagovornik boljšega duševnega zdravja in zdravljenja odvisnosti, ki je odkrito govoril o svojih bojih z bipolarno depresijo in alkoholom. Zaradi izgube našega dragega prijatelja smo izjemno prizadeti in molimo za njegove otroke in očeta.”

Izvršni producent Splošne bolnišnice Frank Valentini je v izjavi povedal: “Novica o smrti Tylerja Christopherja mi je zlomila srce. Bil je prijazen, neverjeten igralec in drag prijatelj, ki so ga ljubili naša družina in oboževalci Nikolasa Cassadina.”

Christopher je v legendarni medicinski telenoveli od leta 1996 do 2016 upodabljal Nikolasa Cassadina. Za nagrado Emmy je bil nominiran tudi za vlogo Stefana DiMera v seriji Days of Our Lives med letoma 2018 in 2019.

Leta 2008 se je Christopher poročil z nekdanjo novinarko ESPN Brienne Pedigo, leta 2021 pa naj bi se ločila. Nekdanji par ima dva otroka: Greysun James Christopher in Boheme Christopher. Pred tem je bil med letoma 2002 in 2004 poročen tudi z Evo Longorio.

Julija je igralec, ki je od leta 2019 pod skrbništvom svoje sestre Susan Asmo Baker, v intervjuju za agencijo Bloomberg spregovoril o tem, da je ponovno prevzel nadzor nad svojim življenjem. “Niti v milijon letih si nisem mislil, da me bo izkoristil družinski član,” je dejal.

Kmalu po objavi članka je Christopher svojo fotografijo na Instagramu opremil z napisom: “Deljenje je del procesa zdravljenja.”

Christopher je prvič prišel pod skrbništvo svoje sestre, ko je bil v fazi odvajanja od alkohola. Padel je, se udaril v glavo in po notranji krvavitvi prestal operacijo, ki mu je rešila življenje. Medtem, ko je bil Christopher v bolnišnici, je njegova sestra vložila zahtevek za skrbništvo.

V sodni vlogi je Christopher trdil, da je Asmo Baker porabila do 40.000 dolarjev finančnih sredstev, ki bi morala biti namenjena njegovemu skrbništvu, med drugim za poplačilo lastnih kreditnih kartic in nakup prenosnega računalnika svojemu sinu. Asmo Baker je obtožbe zanikala.

PREBERITE TUDI: Nenadoma je umrl Matthew Perry

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj