Podporo so nadgradili tudi s posebnim skladom, v katerega so novembra in decembra lani namenili odstotek od vsakega prodanega izdelka Tuševe blagovne znamke. Kupci so projekt aktivno spodbujali in naši smučarski upi so na posebni podelitvi prejeli kar 69.638 evrov, kar bo zadostovalo za levji delež priprav in kampov med aprilom in julijem letos.

Miha Verdnik, Vodja panoge za alpsko smučanje, Andraž Tuš, direktor marketinga v Tušu, z mladimi smučarji

V smučarski sezoni 2017/2018 je družba Tuš kot ponosni sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc z veseljem in zanosom podpirala tudi mlade smučarske upe. V obdobju med 15. novembrom in 31. decembrom so z vsakim prodanim Tuš izdelkom donirali odstotek prodajne vrednosti izdelka v sklad za mlade smučarje. “Prizadevali smo si zbrati vsaj 50.000 evrov, toda s pomočjo naših zvestih kupcev smo cilj precej presegli in za mlade smučarske upe zbrali kar 69.638 evrov. Sredstva bomo razdelili med mlade smučarske upe, ki bodo z dodatnimi aktivnostmi med aprilom in julijem še bolje pripravljeni na prihodnjo sezono,” je povedal Andraž Tuš, direktor marketinga v Tušu.

Letošnja smučarska sezona je že pri koncu, vendar ravno s podporo treningov in kondicijskih priprav skozi celo leto smučarji ostanejo v formi in napredujejo. Smučarska zveza Slovenije pa kot največji izziv pri tovrstnih aktivnostih omenja zagotovitev finančnih sredstev. Nemalokrat so donatorji in sponzorji tisti, ki sploh omogočijo nekatere priprave, ali pa se te izvajajo v manj optimalnih pogojih. Tuš je ponosen, da je uspel zagotoviti levji delež sredstev za aktivnosti, ki bodo potekale med aprilom in julijem in pomembno prispevale k razvoju slovenskega smučanja. V okviru sredstev bo Tuš mladim smučarjem omogočil izvedbo naslednjih priprav in treningov:

KAMP HITRIH DISCIPLIN U14 – U16 ter KAMP ZA OTROKE: na katerem bodo mladi smučarji intenzivno kalili svoje smučarsko znanje.
SMUČARSKE PRIPRAVE ZA HITRE DISCIPLINE: da bomo tudi v bodoče imeli naslednike Ilke Štuhec in Boštjana Klineta, bo prihajajoča generacija deležna smučarskih priprav za hitre discipline.
• ENOTEDENSKE KONDICIJSKE PRIPRAVE: bodoče smučarske zvezde se bodo udeležile skupnih enotedenskih kondicijskih priprav na reprezentančnem nivoju, česar niso bile deležne že vrsto let.
• TRIDNEVNI REGIJSKI KAMPI ZA MLADE SMUČARJE: za dodatno podporo regijskemu smučarskemu delovanju bodo vse štiri smučarske regije odšle na premierno izvedbo tridnevnih regijskih kampov za vse mlade smučarje.

Aktivna promocija enega najbolj razširjenih slovenskih športov in odziv kupcev je dokaz, da v Sloveniji želimo aktivno podpreti mlade talente in jih spodbuditi, da Slovenijo ponesejo med smučarsko elito. V okviru projekta, pri čemer so oblikovali tudi posebno spletno stran: www.nasezvezde.si z vsemi informacijami o zbranih sredstvih in predstavitvijo naših upov, so namreč celotnemu projektu namenili transparentno spremljanje višine zbranih sredstev. Zvestim kupcem se zahvaljujejo za vso podporo, spodbujanje in navijanje za naše smučarje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj