… najlepše manekenke, sedaj pa si lahko ogledamo še modno revijo kopalk, ki se je zgodila na luksuzni lokaciji St Barths. Na njej so nastopile vse glavne angelčice in slavni glasbeni gostje kot sta Nick Jonas in Demi Lovato. Ena izmed VS manekenk, Behati Prinsloo, pa je razkrila, da kljub temu, da je vse videti sanjsko in o tem sanja vsaka ženska, ni vse tako rožnato kot je morda videti na prvi pogled.

"Snemali smo s francoskim fotografom Davidom Bellemereom, ki je izjemen – ko vidite njegove fotografije, vas zadene kap," je povedala. "A postavi vas v najbolj čudne možne položaje, pa plaža je polna ljudi, ki ne vedo, kaj počneš in počutiš se tako neprijetno. Potem pa vidiš sliko in je nekaj najlepšega, kar si lahko predstavljaš. A včasih je vsekakor precej neprijetno."

Poleg Behati Prinsloo je nastopilo še njenih 10 kolegic, med njimi Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Stella Maxwell, Taylor Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd in Jasmine Tookes, pa tudi sveža angelčica Josephine Skriver in manekenka Vita Sidorkina. Dve sveži angelčici Jac Jagaciak in Kate Grigorieva se snemanja nista udeležili, manjkali pa sta tudi najstarejši veteranki Victoria's Secret Alessandra Ambrosio in Adriana Lima, kar je potrdilo govorice, da sta se upokojili.

Modno revijo si lahko ogledate tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj