Vas zanima vpliv podjetniške dejavnosti žensk na okolje in družbo? Katera so potencialna nova delovna mesta v ženskih podjetjih? Kako z notranjo energijo voditi uspešno podjetje?

Vse to boste izvedele na dogodku 500 podjetnic, ki se v četrtek, 6. aprila, vrača na Gospodarsko razstavišče. Navdihnile vas bodo izjemne govornice, med njimi tudi Tanja Skaza, Tina Gorenjak, Mojca Kunšek, Nika Kovač, Tanja Kocman in Špela Miroševič. Pokroviteljstvo dogodka sta prevzela predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič in minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, nacionalni partner dogodka pa je SPIRIT javna agencija.

Pod sloganom “Energija za prihodnost – služb ne iščemo, mi jih ustvarjamo”, se bo tekom dneva zvrstil pester in zanimiv program. Osrednjo temo bo predstavil dr. Tomaž Žagar iz Gen skupine, sledili pa bodo kratki  poudarki iz najrazličnejših področij in dejavnosti. 20 izjemnih žensk bo predstavilo svoje poslanstvo, medtem ko bo dogodek zaokrožil tudi strokovni posvet, ki bo namenjen vprašanju razvoja ženskega podjetništva in ustreznemu podpornemu okolju, zaščiti intelektualne lastnine in inovativnosti žensk. 500 podjetnic zbira in prispeva dobrodelna sredstva fundaciji CNNB za razvoj zdravil za otroške genske bolezni. Dogodek bo spremljala tudi pestra ponudba sponzorjev in razstavljavcev na stojnicah.

Dogodek 500 podjetnic – zgodba o podjetnicah v Sloveniji se je začela že leta 1991 z izborom prve Podjetnice leta in dogodkom Podjetnost je ženskega spola. Naključje in nekaj volje je hotelo, da so se leta 2011 povezale Zori, Petra, Urša in Marta in se vprašale: “Zakaj pa ne povabiti vse podjetne Slovenke na njihov poseben dan?” In tako je nastal dogodek 500 podjetnic. Več na 500podjetnic.si/.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj