Claudia Schiffer je povedala, da se po dveh desetletjih v svetu mode tudi sama odloča za samostojno oblikovalsko pot in se s tem pridružuje mnogim kolegicam, ki so že v tem poslu. 39-letna Nemka je priznala, da zaenkrat nima podpisane še nobene pogodbe o modnem sodelovanju, vendar je v procesu, da bi njene modno-oblikovalske ideje postale resničnost.

claudia_schiffer_oblikovalka


“V tem poslu sem že zelo dolgo in moje ime je svetovno znano, vendar nimam izdelka, ki bi stalo za mojim imenom. In zdaj bi ga zelo rada ustvarila. V mislih sicer še nimam točno določenega ‘prvega izdelka’, vendar si želim narediti nekaj iz kašmirja. Kašmir je material, ki ga sama nosim ves čas, vendar bi rada ustvarila nekaj cenovno bolj ugodnega in dostopnega. Poleg tega so izdelki iz kašmirja večinoma klasični in brezčasni, jaz pa si želim ustvariti nekaj bolj sodobnega in trendi. Ali pa bi morda oblikovala torbice”.

Bomo videli, če bo Claudia svoje ideje tudi uresničila, predvsem pa ali bodo njeni izdelki cenovno dostopni ‘navadnim smrtnikom’.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj