Letošnjo pomlad in poletje bomo modne tudi v lahkem, tankem, poletnem
usnju, džinsu, oblačilih, ki spominjajo na spodnje perilo ter različnih
plemenskih in abstraktnih vzorcih in kombinacijah le-teh.


‘Perilo’

Pred več kot 20 leti Madonna, sedaj Lady Gaga … Modni ustvarjalci se pogosto navdihujejo pri najopaznejših zvezdah šovbiznisa. Tako se je zgodba, ki jo je s korzeti, bodiji in ostalimi čipkastimi oblačili začela Lady Gaga, preselila tudi na modne piste. O primernosti posameznega prosojnega, čipkastega kosa za določeno priložnost boste morale presoditi kar same. Kar se tiče neokusnega razkazovanja dekolteja in njegove vsebine, pa ni odveč nasvet, da “naj se sicer zdi, da se vidi vse, a se v resnici ne vidi nič”.

perilo


Plemensko & mešanje vzorcev

Tudi zgledovanje po afriških in drugih starodavnih kulturah ni tuje za poletne modne kolekcije. Tukaj so plemenski abstraktni vzorci (ki jih ponovno lahko kombiniramo med seboj) ter modni dodatki in bižuterija večjih dimenzij, ki spominja na ženske afriških plemen. Obleko, bluzo ali suknjič z vpadljivim vzorcem boste lahko lepo kombinirale na enobarvne in bolj umirjene kose, vsekakor pa boste svojo garderobo poživile tudi z večjo ogrlico iz lesa, usnja, poldragih kamnov ali pa večjim številom debelih zapestnic v podobnih materialih. Zelo hvaležni so tudi sandali v ‘plemenskem duhu’, saj popestrijo poletno lahkotna stopala in so ponavadi udobni za nošenje.

plemensko


Casual z vojaškim pridihom

Vojaški casual slog se prekrasno obnese za vse vrste suknjičev, pa naj bodo taki z ruskim ovratnikom ali ovratnikom na ‘V’; za t.i. cargo hlače in ostala oblačila, ki spretno krmarijo med vojaškim in urbanim šikom. S kombinacijo z džinsom ne morete zgrešiti, razmislite pa o kakšnem zanimivem kontrastu ali nepričakovani kombinaciji, kot je bleščičast top pod vojaškim olivnim suknjičem ali vojaško krojena bluza na drapirano krilo ženstvenega kroja.

vojasko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj