Poskrbite za brezhibno polt kot s fotografije

Nihče nima popolne polti, do nje pa lahko vsaj približno pridemo s pravilnim nanosom podlage (in seveda z nenehno nego kože obraza, ki mora biti čim bolj čist, da lahko obraz sploh okrasimo z ličili). Ne uporabite preveč svetlikajoče podlage in poskrbite za pravilen nanos rdečila za ličnice. Ob nanašanju podlage naj velja večno pravilo – več je manj.

mu_trendi_jesen_zima_2012_brezhibna_polt

Definirane obrvi so okvir vašega obraza

Pozornost bodo še naprej pritegnile močne in poudarjene obrvi. Močne obrvi namreč popolnoma uokvirijo vaše oči in obraz, zato naj nikar ne bodo tanke kot svinčnik, saj to deluje precej nenaravno. Obrvi izpopolnite in jim poudarite njihovo linijo s svinčnikom za obrvi, ki mora biti en odtenek svetlejši od odtenka vaše naravne barve obrvi. Po želji lahko na obrvi nanesete še malo (zelo malo!) bleščic.

mu_trendi_jesen_zima_2012_mocne_obrvi

Trik: da bodo obrvi na svojem mestu in bo dalj časa obstojen tudi svinčnik za njihovo popolno obliko, uporabite čisto malo laka za lase, ki ga popršite na prst, z njim pa enkrat nežno potegnite po liniji obrvi. Pred poudarjanjem obrvi pa seveda poskrbite, da bodo obrvi v pravi obliki in odstranite tiste, ki segajo izven linije!
Več o tem, kako si lahko same lepo oblikujete obrvi, si lahko preberete v članku.

Praktične rjavo zadimljene oči

Sivi in črni različici videza zadimljenih (smoky eyes) oči, se je pridružila še rjava, ki je zelo vsestranska, saj lahko uporabite različne tone rjave in z njimi pričarate manj, ali pa bolj opazen make up. Prav tako takšno ličenje pristaja k vsem vrstam oblačil in je bolj primerno za čez dan kot pa črna različica zadimljenih oči.

mu_trendi_jesen_zima_2012_smoky_eyes

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj