Večerno tudi čez dan: bleščice, okrasni pošitki, svetlikajoči se elementi in večerni glamur niso več rezervirani le za zvečer. Kombinirajte na primer svetlikajočo, b¬leščičasto jopico na kavbojke in majico za nepričakovan zasuk dnevne mode.

bleščeče čez danUsnjene jakne z motorističnim pridihom:
Potegnite iz omare na plano svojo staro dobro črno usnjeno jakno. Se vam zdi, da je preveč motoristična ali spominja na rokenrol? Toliko bolje. Izogibajte se le kombinacijam z usnjenimi hlačami, majicam z napisi Metallica in Nirvana ter prevelikim karirastim srajcam.

črna usnjena jaknaModra in zelena:
Ljubiteljice vseh mogočih odtenkov morja, tropskih lagun in kristalno čistih bazenov boste prišle na svoj račun. Modni bodo namreč različni odtenki modre in zelene barve, namesto kombiniranja s črno (prevelik kontrast) ali belo (lepo, a varno) pa se preizkusite v t. i. layeringu (plastenju) različnih že omenjenih odtenkov med seboj.

kombiniranje modre in zeleneHaremske hlače:
S svojim orientalskim pridihom in udobnostjo so nas že razveseljevale nekaj sezon in se še nikamor ne umikajo. Haremske hlače so ‘in’! Videvali jih bomo v vseh možnih barvah in teksturah, tako da boste gotovo našle vsaj en par zase. Najlepšo silhueto dajo v kombinaciji z ne prevelikim ali preširokim zgornjim delom in petami, ve pa si omislite svojo različico.

haremske hlače­

4 KOMENTARJI

  1. Toliko sem razmišljala o nakupu poštarske torbe, zdaj pa si jo moram nujno omisliti.
    Pa kombinacija modrih-zelenih odtenkov me tudi privlači, pa kožne barve in prosojno in bleščice – te so se večkrat že znašle na meni tudi podnevi. Suma sumarum, nekaj mi le leži:)

    Malina, hvala za vse modne članke, super si!

  2. Poštarske torbe so res uporabne, jaz sem to odkrila šele zdaj, odkar hodim naokoli z vozičkom, prej pa, priznam, mi niso bile všeč … 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj