Sicer nas od koledarske pomladi ločita še dva meseca, a v trgovine in modno časopisje se že plazi s svojimi barvitimi obljubami in novimi trendi. Pa si poglejmo, brez česa to pomlad in poletje preprosto ne bomo mogle.

Velike, pisane zapestnice: najbolj in so zapestnice oblikovalke Else Peretti za Tiffany iz sijočega, na videz lakiranega materiala. A glede na ceno najbrž ne bomo kupile ravno teh, si pa lahko omislimo cenejše in vseeno privlačne alternative. Nosite jih čim več naenkrat za pisan, moden in nekoliko etno videz.

pisane_zapestnice


Metalik senčila za oči:
svetleča se srebrna, zlata in bronasta senčila so ena izmed lepotnih zapovedi prihajajoče sezone. Pazite, da senčila ne boste nanesle vse do obrvi, prav tako pa za dnevni videz svetleča senčila pridejo lepše, če so trepalnice naravno, in ne pretirano poudarjene.

zlata_sencila


Nova oblika sončnih očal:
v modo (spet) prihajajo velika, okrogla sončna očala.

okrogla_soncna_ocala

Mešanje vzorcev med seboj: ste mislile, da karo, črte in različni cvetlični vzorci ne grejo skupaj? Oglejte si modno revijo Marca Jacobsa in presodite same. Preizkusite se tudi ve v mešanju vzorcev, pazite pa, da bodo vsi v barvno enakih tonih.

mesanje_vzorcev


Ustnice v naravnih tonih:
poleg nekaterih drugih barv to pomlad in poletje ne boste zgrešile, če boste ustnice obarvale z naravno, meseno barvo šminke ali glosa.

naravni_nude_glosi


Nova dolžina paža:
ta modna frizura, ki je zadnja leta doživela pravi preporod, se vrača v novi dolžini, in sicer do konca brade. Prva je bila Kate Moss. Boste naslednji vi?

11 KOMENTARJI

  1. Tudi mene zanima kje se da dobiti podobne zapestnice? Obožujem pisane črtaste vzorce! Tudi mešanje vzorcev mi je všeč – sploh ta kombinacija na modelu! Vendar za v službo najbrž ne bi imela take kombinacije. Za sprehod po mestu ali za ven pa takoj!

  2. Ta široki zapestnici sta uauu – prelepi in kombinacija več zapestnic mi je že dlje časa pri srcu. Nude ustnice bi šle brez pomisleka, pa zlata na vekah, samo ne vem, če bi se tako namazala – tudi za poizkusit. Za mešanje vzorcev pa potrebujem malce poguma, mi je pa sam izgled všeč.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj