Zbogom, oblačila za prosti čas, ki so trenirke ali na njih spominjajo: prihajajo živobarvni kompleti, ki so nova garderoba za vroče poletne dni, ko nimamo službenih obveznosti (beri: vikende).

Za vikend in prosti čas se večina rada obleče kar se da udobno, kar najpogosteje pomeni kar v trenirko, a roko na srce, to ni ravno videz, ki bi sodil izven udoma domačega doma in dvorišča. Seveda pa imamo vedno na izbiro oblačila, ki niso nič manj udobna, kot je trenirka, a so veliko bolj elegantna in zatorej primernejša za ven.

Poleg lahkih poletnih oblek, ki so vedno ‘in’, spreminjajo se le modeli in vzorci, pa letos postaja nadvse popularen trend živahnih enobarvnih kompletov. Udobne kratke hlače in zgodnji del lahko zadnje tedne čedalje pogosteje opazimo na Instagramu in Pinterestu in medtem, ko videz sicer ni ravno velik napredek od trenirke, pa je brez dvoma udoben in živahno poleten.

Kompleti, ki so praviloma iz bombaža, lanu ali viskoze ali njih mešanic, so tako živahna in uporabna alternativa oblekam in trenirkam. Ker je pas praviloma elastičen, so izjemno udobne in ni strahu, da bi vas kje zategovalo. Čeprav so načeloma namenjeni enaki uporabi kot trenirke, pa jih mnoge vplivnice nosijo tudi za ležerni vikend sprehod ali opravke.

Barve, v katerih jih najpogosteje vidimo: svetlo živo modra; oranžna; limeta rumena; barva čilija; meter in jagodičevja.

INSTAGRAM: @THEFRANKIESHOP
INSTAGRAM: @HANDINFIRE
INSTAGRAM: @PERNILLETEISBAEK
NSTAGRAM: @___M__E__L

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj