Vsi vemo, da ga ni čez dober suknjič oz. blazer in klasično krojene hlače, ki sta lahko v kompletu, podobno kot moška obleka, ali pa vsak kos zase. Kombinira se ju lahko namreč skorajda neomejeno in gre za dva najbolj vsestransko uporabna kosa.

Če pa izberemo malce daljši suknjič ali celo suknjič obleko, pa lahko slednjega nosimo samostojno in kot tak je izvrstna zamenjava za klasično cocktail obleko. Tako ga lahko oblečete za vse svečane priložnosti, kot so novoletna praznovanja, rojstnodnevne zabave, poroke in podobno – pazite le, da ni prekratek, da ne izpadete ceneno namesto elegantno.

Pri suknjič obleki gre za izvrstno ‘poroko’ med suknjičem in mini obleko in v njej boste vedno videti elegantno. Njihova prednost je tudi v tem, da poleg lahko obujete tako klasične salonarje z visoko, tanko peto, kot tudi sandale ali gležnjarje. Vsekakor pa je peta ključna, da je končni videz zares eleganten in ženstven.

Nad trendom pa so seveda navdušene tudi mnoge zvezdnice – med njimi Jennifer Lopez, Dua Lipa in Meghan Markle, ki jih veselo nosijo na rdeči preprogi.

Namig: če je vaša suknjič obleka bolj širokega kroja, za ženstven videz poudarite svojo silhueto tako, da dodate pas.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj