Midi in mini krila imajo vsekakor svoje mesto, a nič ni bolj elegantnega kot maksi krilo. Renesansa dolgih kril je bila potrjena za leto 2024, zahvaljujoč priljubljenosti belih maksi kril – na Instagramu ni modne navdušenke, ki ne bi imela takšnega krila.

Maksi krilo, ki je idealno tako za dnevno nošenje kot tudi za bolj formalne priložnosti (če ne gre za džins, seveda) in večerne zabave, se je iz globin poletnih počitnic in plažnih oblačil povzpelo med osnovna oblačila v garderobi.

Nazadnje smo maksi krilo videli v zgodnjih 00-ih letih, ko so bile dolžine kril skrajne: bodisi najmanjše nano krilo v karirastih barvah, kot v uspešnici Clueless, bodisi grunge maksi krilo, ki je bilo prav do tal. Za  leto 2024 je pomembno, da dolgo krilo brez težav vključite v svoj slog, saj je na voljo v vseh barvah, materialih in slogih.

Iskalci minimalističnega sloga bodo oboževali poenostavljen videz satenastega maksi krila z enobarvnim zgornjim delom, za romantične tipe pa je na voljo veliko maksi kril v prerijskem slogu s cvetličnimi potiski in volančki. Krilo iz džinsa je idealno za zamenjavo kavbojk, poleti pa boste uživali v lanenih ali kvačkanih maksi krilih.

Kako nositi maksi krilo v letu 2024?

Supermoč maksi krila je njegova vsestranskost, saj je enako elegantno z belo bluzo in nizkimi petami; kot tudi z visokimi petami in strukturirano srajco v enobarvni paleti. Upoštevajte trend dvojnega džinsa in zamenjajte kavbojke za maksi krilo iz džinsa ter ga oblecite s podobno srajco iz džinsa, da ustvarite svojo kombinacijo maksi krila. Je bil dvojni džins že kdaj videti tako uglajen?

Spodaj si oglejte nekaj idej, ki poleg tega, da so zelo modne, so tudi nadvse ženstvene in elegantne – torej natanko takšne, kot jih danes manjka.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj