Nič drastičnega

Če ne želite drastične spremembe, izberite barvo, ki je najbližje vašemu naravnemu odtenku in nato postopoma svetlite lase tja do konic, ki naj bodo le za tri do štiri odtenke svetlejše od vaše naravne oz. predhodne barve las. Tako boste dosegli precej naraven učinek, kot da vam je lase posvetlilo sonce.
 

Preprosto vzdrževanje

S samim efektom bodo barvani lasje videti sveži in drugačni, s samo pričesko pa ne boste imeli veliko dela. Ker se z barvanjem narastka ne bo potrebno ukvarjati, se prepričajte, da boste več pozornosti namenili sami negi las. Glede na to, da je bo las beljen, izberite hranljiv šampon in balzam.
 

Ombre je odličen način, da vam zrastejo vaši naravni lasje

Namen ombre tehnike je, da je videti, kot da namerno puščate lase, da prerastejo v vašo naravno barvo. Poleg tega boste prihranili denar za barvanje narastka, saj bo barva trajala dokler se boste odločili za spremembo.

Kljub na prvi vtis preprostemu oblikovanju trendovske pričeske pa je to vse prej kot preprost postopek, zato ga raje prepustite rokam strokovnjakov. Pri barvanju konic moramo upoštevati prehod med barvami, ki mora biti nežen in komaj opazen. Trend bo najbolj navdušil predvsem rjavolaske in svetlolaske, saj lestvica rjavih in blond odtenkov ponuja dovolj različnih možnosti in odtenkov, medtem ko bodo morale biti črnolaske pri izbiri svetlejših konic precej bolj previdne.

ombre_jessica_biel
Jessica Biel z 'ombre prameni'

Posvetlitev konic je super trik, ki pomlajuje

Takšna tehnika barvanja las na nek način posnema barvo las iz našega otroštva. Ker so bili v pomladnih in poletnih mesecih naši lasje nenehno izpostavljeni sončnim žarkom, so postali svetlejši.

Svetlenje konic je zabavno in trendi

Ombre videz je zanimiv, daje pridih poletja in je enostaven za vzdrževanje. Če razmišljate o posvetlitvi las, a niste prepričani, ali se vam bo podalo, je ombre tehnika svetlenja konic popoln kompromis. Vaša pričeska bo tako sodobna, enostavna za vzdrževanje in vam bo omogočala, da pustite zrasti svojo naravno barvo las brez narastka, ki ob tem nastane.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj