Tako pri oblačilih kot tudi obutvi, nohtih in, jasno, ličenju. Če vas ob misli na neon make-up strese – nikar! Videz je lahko presenetljivo nosljiv in če ste med tistimi, ki rade preizkušajo trende in nenavadne videze, potem je neon make-up nekaj, kar morate preizkusiti (nenazadnje: kaj je boljšega, da je vaša neon majica usklajena z nohti in senčilom za veke?).

Da so neon senčila za veke velik trend, dokazuje tudi porast iskanja na Pinterestu v zadnjih mesecih, ki je naraslo za – verjeli ali ne – 842 odstotkov, medtem ko je bilo iskanje po #neonmakeup dodano na preko 107,000 objavah na Instagramu.

Navdušene so tudi zvezdnice

Da je neon make-up ‘in’ pa dokazujejo tudi zvezdnice, saj ga, med drugimi, lahko opazimo na Kendall Jenner, Rihanna, Margot Robbie, Tracee Ellis Ross in Seleni Gomez. Najsi bo v obliki neon črtala za oči ali intenzivne neon sence – neon je ‘in’ in neon je presenetljivo nosljiv.

PREBERITE TUDI: Forum: Neon laki za nohte

Kaj pa o njem pravijo vizažisti?

“Neon poudarki so primerni za katerokoli starost in ten kože, če jih uporabimo previdno,” je podal svoje mnenje make-up artist Neil Young. “To je lahko zgolj eyeliner ali neon roza ali oranžne ustnice – če so edino, kar pritegne pozornost na obrazu.” Česar nočete pa je neon povsod; na ustnicah, vekah ipd. – izberite en del obraza in se izognite nanašanju drugje. Ključ je v zmernosti.

Najbolj zapleteno je na očeh

Verjetno so najbolj zapleten predel obraza za nošenje neon odtenkov oči, a Kendall in Selena dokazujeta, da se da. “Če prvič preizkušate neon barve na očeh, se raje odločite za eyeliner namesto senčila in ga kombinirajte s črno maskaro, ki je protiutež intenzivnim odtenkom. Morda vam bo delovalo precej drzno, a mačji eyeliner zares dobro izpade,” je povedal Young.

Z izbiro pravega odtenka pa lahko tudi dobro poudarimo barvo svojih oči: “Tiste z modrimi ali zelenimi očmi bi morale preizkusiti oranžno ali roza; tiste z rjavimi ali zelenimi pa modro,” svetuje Young. Kar se tiče preostalega obraza pa se predvsem potrudite, da bo koža lepega in enakomernega videza in brez pretiranih poudarkov z rdečilom ali senčenjem.

Čeprav so neon ličila morda na prvi pogled precej ekstremna za nošenje, pa lahko s skromnim in pravilnim nanosom dosežemo presenetljivo svež in zanimiv poletni videz, ki nam doda precej dramatičnosti in igrivosti.

PREBERITE TUDI: Naj vaše nohte to poletje krasijo neon odtenki

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj