Seveda pa se kljub naraščajočim temperaturam ni treba odpovedati ličilom – le pravilno jih moramo izbrati in nanesti. Pravilno uporabljena poletna ličila pomagajo sporočati lahkotnost sezone.

In kakšno bo letošnje najbolj priljubljeno senčilo za veke? Nežno vijolično – tako se najbolje uteleša sladek in koketen poletni občutek.

Na videz nepričakovana izbira barve je v skladu s še vedno močnim preporodom Y2K; je lepa in igriva, ne da bi pri tem žrtvovala prefinjenost, še zlasti, če je pravilno nanesena. “Obožujem vse, kar spada v družino vijoličastih, in sivkaste so mi vedno najljubše,” pravi umetnica ličenja Emily Cheng, ki priporoča bolj prosojen nanos barve na veke, kar velja tudi za drznejše odtenke, kot je vijolična.

Da bi zagotovili, da senčilo ostane na svojem mestu tudi v vročini, ki je značilna za poletno sezono, obe umetnici predlagata uporabo podlage za veke – primerja. “Moj najboljši nasvet je, da uporabite podlago za oči, korektor in puder, da bo senčilo trajalo nekoliko dlje; vsekakor bo pomagala podlaga za oči,” pravi Violette, ki je v sodelovanju z Guerlainom pripravila kolekcijo Floral Denim.

Poletno lahkotnost počastite tako, da za nanos uporabite konice prstov in kremna senčila, ki jih lahko zabrišete, da dosežete želeno prekrivnost. Za senčila, ki se ne bodo izgubila, pa je vodoodporna formula zanesljiva izbira.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj