… kot se nekateri radi pošalijo. In vse kaže, da bo tudi letos ostal z nami – videvamo ga lahko namreč tako na zvezdnicah in modnih pistah kot tudi blogerkah in modnih poznavalkah.

Če ste med tistimi, ki prisegajo na bolj nevtralne, naravne odtenke lakov za nohte, a bi vseeno nekaj drugačnega, pa ne preveč 'kričečega', – bel lak za nohte je vsekakor nekaj, kar lahko poskusite. Če se vam zdi preveč drzen in vpadljiv za na roke, pa se odločite za preizkus na nogah. Sicer bela barva laka najbolje pristaja tistim z vsaj malce temnejšo oz. zagorelo poltjo, zato si, če ste med Sneguljčicami, pomagajte s samoporjavitvenimi kremami.

Sijoča, natančna in brezhibna bela manikira je bila na modnih pistah trend že leta 2013 in 2014, letos pa ga pogosteje opazimo videti tudi na 'navadnih smrtnicah', ne le zvezdnicah in manekenkah. Kateri laki bi bili primerni za tak videz?

 • Essie v odtenku Marshmallow;
 • Revlon Top Speed Fast Dry Nail Enamel v odtenku Spirit,
 • Essence Gel v odtenku Wild White Ways;
 • Bourjois La Laque v odtenku White Spirit;
 • OPI v odtenku Alpine Snow.

 

Planet Lepote obdaruje!

Odgovori na spodnje vprašanje v okence za komentiranje novice in med vsemi prejetimi odgovori bomo izbrali enega, ki ga bomo nagradili z darilcem!

Pri popolnoma belih nohtih je ponavadi tako, da ali so vam zelo všeč in jih nosite, ali pa ne pridejo v poštev. Kako je pri vas?

Odgovore sprejemamo do petka, 8. maja 2015. Izbrana članica bodo objavljena v roku 10 dni.

* Izbrana članica, ki v roku 10 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do darila.

12 KOMENTARJI

 1. Bel lak obožujem in ga pravzaprav izmed vseh lakov v (sicer skromni) zbirki daleč največ nosim. Je tudi edini lak, ki sem ga že večkrat v celoti porabila in tako opravila kar nekaj nakupov istega odtenka, Essie Marshmallow.

  Na nohtih mi je všeč v vseh letnih časih, paše na čisto vsak outfit in se krasno kombinira s popolnoma vsemi šminkami, ki jih premorem. Je kos dekorativne kozmetike, ki bi se mu zelo težko odrekla in prepričana sem, da ga bom z veseljem nosila tudi takrat, ko ne bo več tako v trendu.

 2. Tudi jaz imam v svoji zbirki lakov bel lak za nohte. Sicer ga ne nosim tako pogosto, ampak kot čisto stvar trenutnega navdiha. Imam tudi bel lak, ki ima čopič z ozko konico, s katero si občasno naredim belo konico na nohtih, ker enostavno obožujem francosko manikuro.
  Meni je bel lak must have, ker paše na skoraj vse outfite, najpogosteje ga nosim v kombinaciji z jeansom.

 3. Čisto belega laka še nisem nosila, bi mu pa poleti zelo rada dala priložnost 🙂 Zdi se mi, da poleti zelo lepo paše k jeansu.

 4. Meni je super, redno ga nosim predvsem poleti, največ na nohtih na nogah. Mi ga bo pa počasi zmanjkalo, tako da bo kmalu padel nakup novega, razmišljam o Essie Marshmallow. 🙂

 5. Zelo všeč, sploh poleti. Po par spodletelih nakupih, je moja stalnica postal Essie Marshmallow, ki je prvi bel lak, s katerim nimam nobenih težav pri nanosu. Nosim ga na rokah, na nogah pa ga še nisem poskusila, saj sem navajena na temnejše odtenke. Nekaj novega za prihajajoče tople dni ;).

 6. O ja, bel lak je med mojimi najljubšimi poleti, pa tudi pozimi se kdaj znajde na mojih nohtih. Eleganten in preprost. Zelo lep pride tudi za slojenje (bela barva spodaj, na vrh pa bleščice).
  Imam White Peony od Nubar, ki je lepe barve, vendar se začne hitro luščiti, zato iščem novega. Sem velika ljubiteljica Essie lakov, zato verjamem, da bi se Essie Marshmallow pri meni počutil zelo domače skupaj z vsemi sorodniki drugih barv. :))

 7. Tudi jaz sem velika ljubiteljica belih nohtov v vseh letnih časih, res pa ga nejpogosteje nosim poleti. Trenutno še imam v uporabi OPI Alpine Snow, ki pa je v zadnjih izdihljajih in bo treba v zelo kratkem nabaviti novega. Najbolj me mikata Essie ali Revlon.

 8. Bel lak mi je všeč in ga tudi jaz rada nosim. Primeren je za vse letne čase, na mojih nohtkih se pa največkrat znajde pozno spomladi in poleti. Lepo pristaja skoraj vsakemu outfitu. Trenutnega mi počasi zmanjkuje, moram preizkusiti katerega od zgoraj naštetih 😉

 9. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše komentarje! 🙂
  Ker ste tako pridno sodelovale, bomo podelili kar 3 nagrade namesto ene! In sicer tokrat prejmejo darilca uporabnice _*Shaheena*_, Starlight in MissCherry.

  Iskrene čestitke, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra! :Y:

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva.

 10. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše komentarje! 🙂
  Ker ste tako pridno sodelovale, bomo podelili kar 3 nagrade namesto ene! In sicer tokrat prejmejo darilca uporabnice _*Shaheena*_, Starlight in MissCherry.

  Iskrene čestitke, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra! :Y:

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj