Poštarska torba

Ob nakupovalni mrzlici čez dan, ko potrebujemo obe roki ali ko v eni držimo dežnik, je poštarska torba, ki jo damo čez ramo iz ene strani na drugo, nepogrešljiva. Ta je lahko precej elegantna ali pa športna, vendar njena velikost naj ne ovira gibanja ali same hoje. Najpogosteje jo uporabljajo tudi mamice, ki pred seboj potiskajo voziček in prenašajo zraven gotovo še kakšno nakupovalno vrečko.

poštarska torbica

Večerna – pisemska

Se uporablja največkrat ob večernem obisku gledališča, večerje ali različnih prireditev. Na voljo je v različnih oblikah in velikostih, ki ne presega lista papirja A4 in jo je še mogoče držati v dlani ali pod pazduho. Vanjo damo seveda le najnujnejše: šminko, manjšo denarnico le za denar (brez dokumentov), kakšen robček. Pri najmanjših primerkih torbic bo za ključe počasi zmanjkalo prostora. Te dajte v žep spremljevalcu.

pisemska torbica

V te namene imamo tudi nekaj manevrskega prostora za manjše poštarske torbice, ki se naj zlijejo z obleko in nakitom in so velikokrat primerne za mladostne večerne izhode, kjer tudi zaplešete.

večerna torbica

Cocktail torbica

Nepogrešljiva je v večernih urah ali kratkih dnevnih poteh. Zakaj bi na kratkem sprehodu prenašali veliko in prazno torbo, če vam takšna nudi dovolj prostora za najpotrebnejše? Držalo je praviloma krajše, vendar vam bo v pomoč vsaj takšna dolžina, da vam omogoča naslon na ramo in s tem prosti roki. Sicer na oko lepe a manjše torbice, ki jih lahko držite le za ročaj, so vam lahko v napoto. Ali pa uporabite takšne, ki jih lahko pustite obešene na komolcu roke, ki drži tudi krožnik. Na vseh sprejemih in prireditvah, kjer ponujajo hrano in pijačo, vam bo omenjena prišla še kako prav.

večnamenska torbica

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj