Pred nakupom je modro pregledati že uporabljene domače izdelke. Takšne, ki jim je rok trajanja potekel, je najbolje odložiti v koš, vse tiste, ki čakajo na pravi trenutek, ki nikoli ne pride, pa kar podarite dalje. Saj veste, da je za nove stvari potrebno narediti več prostora. Premislite o morebitni barvi in kombinaciji, preden greste v nakup z določenim namenom. Če doživite ljubezen na prvi pogled, naj ta po nakupu tudi traja, sicer se od nje raje poslovite ali prikličite v spomin vse zgrešene nakupe, ki naj bodo izjema in ne pravilo. V takih primerih vam pride zelo prav nasvet prijateljice, ki pozna vaš okus in lahko v tako izjemni situaciji odvrne ali vzpodbudi nakup.

nakupovanje torbic

Sicer pa ne bodite sužnje modnih smernic, temveč naj vas vodijo:  kvaliteta, ki prinese dolgo veselje nad nošnjo, nato uporabnost in seveda vaš slog oblačenja. Četudi torbica sama bode v oči zavoljo barve ali oblike, ko ste oblečeno v črno, je to vaša prednost.
Ne pozabite, da nahrbtnik nikakor ni torbica in tako ostaja na hrbtu, kot tudi ne nakupovalna vrečka, ki jo lahko zložimo in jih prodajajo v krasnih barvah.

Industrija nam ponuja raznovrstno paleto takšnih in drugačnih torbic, ve imejte vedno spravljeno nekje v podzavesti le, da ni vsaka torbica primerna za vse priložnosti, zato sveže kupljene damske torbice nikakor ne vzemite na večerni obisk opere.

torbice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj