… predstavljamo top 5 izdelkov, ki jih morate imeti.

1. Beli in / ali zeleni čaj

Gre za eno najbolj zdravih pijač, ki pozimi lepo pogreje, poleti ohladi. Kako čaj ohladi? Preprosto: ko ga naredite, ga zlijte v kozarec, do polovice napolnjen z ledom. Če vam okus navadnega belega in zelenega čaja ni všeč, izberete takega z okusom. Beli in zeleni čaj zavirata apetit (kar je za večino vedno dobrodošlo), pospešujeta metabolizem in vsebujeta tono pomlajevalnih antioksidantov.

2. Gelni eyeliner

Ko boste enkrat poskusile, ne boste več uporabljale svinčnikov za obrobo oči. Prednosti so natančen nanos, izjemna obstojnost in čudovit mačji videz oči. Nanašate jih s tankim čopičem, kakršni so na voljo skorajda povsod, mnogi pa imajo celo priložene. Na voljo jih je kar nekaj, med najboljšimi, ki so na voljo pri nas, so Bobbi Brown, L'Oreal in Maybelline. Našteti gel linerji so obstojni tudi v vodi in zatorej idealni za poletne dni.

3. Siva majica

Da je siva barva letos izjemen hit, smo že pisali v članku Must-have barva trenutka: siva, zato je skrajni čas, da si omislite kak kos, če si ga še niste. Priporočamo majico krajšega in širšega kroja, ki jo boste nosile na najljubši skinny džins ali pa maksi krilo. Tudi pod usnjeno in jakno iz džinsa se izvrstno poda in je fantastična za kombiniranje!

4. Mestno kolo

Gneča, slab zrak, nikjer prostora za parkiranje ali visoke cene garažnih hiš. Hkrati se premalo gibamo. Le kaj je torej boljša izbira – poleg hoje, seveda – kot mestno kolo? Izberite takega, ki ima košarico ali jo namestite sami, da ga boste lahko imeli tudi za nakupe. Čeprav bi raje imeli lepšega, svetujemo, da kupite rabljenega in malo manj lepega – tako imate malce manj možnosti, da vam ga ukradejo.

5. Ipanema ali Havaianas japonke

Obstajajo plastične japonke, ki so muka za nositi in obstajajo japonke Havaianas in Ipanema. Ljubke; v različnih barvnih kombinacijah in vzorcih; udobne; za v vodo in po suhem in neverjetno trpežne. Katerekoli boste vzeli, ne boste zgrešili.
P.S. Ne pozabite na urejena stopala!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj