Oz. ne, da se jih splača imeti – pravi must have so! Pa poglejmo, kateri so to.

1. Žepna knjga Barbara De Angelis: 100 najpogostejših vprašanj o ljubezni, spolnosti in medsebojnih odnosih

Če iščete kratek, jedrnat in nadvse poučen priročnik o ljubezni, spolnosti in partnerskih odnosih, skorajda ni boljše izbire kot žepnica priznane terapevtke Barbare De Angelis. Gre za pravo malo enciklopedijo o ljubezni, v kateri avtorica svetuje, kako premagovati najrazličnejše partnerske in ljubezenske težave.

Knjigo lahko preberete od začetka do konca ali pa samo o tistem, kar vas trenutno teži. Kadar se prepirate s partnerjem; kadar se sprašujete, kako bi ravnali v določenih okoliščinah; ali pa kadar vas pokliče prijateljica v ljubezenskih težavah in prosi za nasvet – knjiga vam bo prišla prav. Velikokrat.

2. Vlažilni losjon Lancôme The Smoothing & Plumping Pearly Lotion

Ta lahek, močno vlažilni losjon, ki bi ga mirno lahko poimenovali tudi tonik, je bil predstavljen v nagradni igri za testiranje Lancôme kolekcije Énergie de Vie in nas očaral s svojo lahkostjo in prijetno vlažilnostjo. Vsebuje vlažilni glicerin, vitamina C in E ter kar nekaj rastlinskih izvlečkov. Olj v losjonu se sploh ne čuti, zato je idealen za samostojno nego mastne in normalne kože ali kot dodatna vlažilna nega suhe in dehidrirane. Uporablja se ga lahko kot vlažilni losjon (torej namesto seruma ali kreme) in v tem primeru cena sploh ni pretirana. 59 EUR za 200 ml vlažilnega losjona? O, ja!

3. Tekoča podlaga Max Factor Facefinity

Uau … in še enkrat uau. Če želite vrhunski puder v vseh pogledih, a ne želite zanj odšteti celega premoženja, potem preizkusite Max Factor Facefinity. Super prekrivnost? Da. Lahek na koži? Da. Enostaven nanos? Da. Dolga obstojnost? Da. Brezhiben videz polti? Da! Izbor odtenkov? Zelo dober, težko, da ne bi dobile ustreznega zase, bo pa najtemnejši, 80 Bronze, za tiste malce temnejše najverjetneje še vedno malce presvetel. Torej, Sneguljčice, pozor, tu se skriva nekaj za vas!

Pri tem pudru dejansko ne boste potrebovale ne dodatnega korektorja, ne podlage pod njim – je vse v enem in prepričani smo, da bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnice pudrov visokega cenovnega razreda. Več pa v prihajajočem novem delu testa pudrov, ki je v nastajanju!

4. Kratke hlače

Topli dnevi so tu in če imate primerno postavo, pokažite svoje noge v kratkih hlačah. Slednje naj seveda ne bodo prekratke (ne, ‘hotpants’, kjer vam gleda zadnjica ven, niso primerne za v mesto; niti nad 25 let; da je za njih treba imeti skorajda manekensko postavo, pa, upamo, verjetno tudi ni treba posebej omenjati), zato izberite elegantne, malo daljše modele, ki lahko nadomestijo krilo, a so udobnejše. (Se tudi vam dogaja, da se vam krilo včasih začne kar obračati v eno smer ali lezti navzgor? Jp.)

5. Spiralni rezalnik zelenjave

Ste se odločili za bolj zdravo prehranjevanje ali bi radi shujšali in bi zato testenine nadomestili z zelenjavnimi rezanci? Nič lažjega – omislite si spiralni rezalnik zelenjave! Za bučke, korenje, kumare, paprike, peso … ni, da ni! Uporabite jih lahko za solate, s prelivi namesto špagetov, za rezance v juhi in še kaj. (Dober tek!)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj